Nicolas Vahé

90 Produkt(er)

Nicolas Vahé - lækre produkter for en mere eksklusiv smag i hverdag

Det store sortiment af lækre gourmetprodukter, herunder både snacks, brødblandinger, dressinger, saucer, slik, marmelader og meget andet, gør det let for dig at få sund og smagfuld mad på bordet hver dag.

Nicolas Vahés eksklusive produkter er alle udviklet med inspiration i det franske køkken, og er udelukkende fremstillet af de absolut bedste råvarer på markedet. Selvom ikke alle produkter er økologiske, sørger Nicolas Vahé for at skaffe deres råvarer fra gode leverandører og lokale landmænd, så du med god samvittighed kan vide dig sikker på at få et godt produkt. 

Nye smagsoplevelser og produkter af den højeste kvalitet

Hos Nicolas Vahé går man højt op i altid at levere de bedste produkter lavet med ingredienser af den højeste kvalitet, således at kvaliteten matcher de fantastiske smage, som hvert produkt besidder. Nicolas Vahé har med sine produkter forsøgt at tilbyde dig helt nye, eksotiske og spændende smagsoplevelser, som er ulig noget du har prøvet før - på denne måde bliver deres produkter helt specielle.

Prøv ét af de mange lækre produkter lige her hos Med24 og oplev nye smage, du ikke vidste du manglede i din hverdag! 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.