Nordic Naturals

Læs mere om Nordic Naturals lige her:

11 Produkt(er)

Nordic Naturals - kosttilskud til for dig

Ofte bliver vi påmindet, hvor vigtigt det er for kroppen, at vi inddrager fisk i vores måltider i løbet af ugen, men mange bryder sig ikke om smagen af fisk, og andre får blot ikke fisken med i indkøbskurven – derfor kan det være en god ide at tage kosttilskud i form af en god fiskeolie eller kapsel. 

Nordic Naturals har netop udarbejdet en kvalitetsbetonet og veldokumenteret fiskeolie, så din krop kan få det, den har brug for. Nordic Naturals blev til i 1995, da grundlæggeren Joar Opheim ønskede at berige verdens befolkning – børn som voksne – med den rene og omega-rige torskeleverolie.

Ved at tage det daglige tilskud af fiskeolie fra Nordic Naturals får du alt det fra fisken, du behøver! Med et par kapsler eller en tsk. af de flydende fiskeolier fra Nordic Naturals, er dit daglige behov for Omega-3 dækket, og du kan nyde af dets goder, helt uden at spise de anbefalede 300 gram fisk om ugen.

Fiskeolie af højeste kvalitet

Nordic Naturals fiskeolie består af fisk og kun fisk. Den er fremstillet under beskyttede forhold med strenge krav til produktion og produktionsmetoder, der sikrer, at hver enkelt kapsel eller flaske flyende olie er af den højeste kvalitet og helt renset for PCB, dioxin, og tungmetaller. Nordic Naturals har vundet flere internationale priser, for deres fiskeolier. Fiskeolierne fra Nordic Naturals opfylder EU kravene til mængden af EPA og DHA.

Fiskeolie med alle fordelene – ingen af ulemperne

Nordic Naturals Omega 3 fiskeolie er udvundet af fed fisk som sardiner og ansjoser og kan både fås i flydende form og som kapsler. Ved at spise Nordic Naturals fiskeolie hver dag får du alt det gode fra fiskene. Du tager blot et par kapsler eller en teske af de flydende fiskeolier som Nordic Naturals også kan levere og så er det daglige indtag af det vigtige omega-3 klaret. 

Fiskeolien, som er fremstillet af de bedste råvarer under beskyttede forhold, og under strenge krav til produktion og produktionsmetoder, der sikrer, at alle kapsler / flydende Nordic Naturals fiskeolier er af høj kvalitet, rene og renset for tungmetaller. Nordic Naturals overgår internationale standarder for renhed i olierne. Alle fiskeolier fra Nordic Naturals er testet og analyseret af et neutralt analyseinstitut, og alle koncentrerede olier er certificeret af den uafhængige miljøorganisation Friend of the Sea.

Bevidsthed om miljøet

Til trods for at brandets primære mål er at forbedre din livskvalitet med deres kosttilskud, finder de det mindst lige så vigtigt at have en respekt og bevidsthed om miljøet. Nordic Naturals går højt op i kollektivt ansvar, og ønsker derfor at måden, de påvirker alt fra miljø til kunder og ansatte, er med til at skabe et bedre samfund og renere miljø. 

Alle deres produkter er altså bæredygtige og overholder desuden kriterier som:

  • Der bliver ikke overfisket.
  • Fiskemetoderne reducerer belastningen af økosystemerne ved at fiskene bl.a. er fanget bæredygtigt.
  • De bruger kun fisk, der indeholder et lavt niveau af toksiner og kvivksølv.
  • Alle lovgivninger indenfor produktionen og fiskeriet overholdes.

Ydermere er fabrikkens energiforbrug dækket af et biobrændstof, som er et biprodukt af fremstillingsprocessen.
Bevidstheden om miljøet er nyttig for en bedre fremtid for hele verdens befolkning. Produkterne bidrager således til at fremme levestandarden på flere plan.

Optages nemt i kroppen

Alle Nordic Naturals fiskeolier er produceret på triglyceridform, 93+ %, det er den naturlige form som menneskets krop kender, og derfor den form som optages bedst i kroppen. Faktisk op til 60% bedre end fiskeolie på esterform, som er en billigere fremstillingsform. Det viser forsøg. Husk en ren og fin fiskeolie ikke smager af fisk

Nordic Natural kosttilskud tilbyder:

  • Produkter, der ikke har en smag/eftersmag af fisk. Nogle er endda tilsat smag, så alle kan være med!
  • Omega-3 piller til børn.
  • Tyggekapsler omega-3 kapsler med smag.
  • Flydende arktisk torskeleverolie med citron, appelsin eller neutral smag.
  • Flydende komplet omega.
  • Højkoncentreret flydende omega-3, samt produkter tilsat D-vitamin.

Nordic Naturals kan forhandles her hos Med24.dk til skarpe priser og gode tilbud. Du kan til enhver tid opnå gratis fragt, og vi tilbyder desuden dag til dag levering, så vi sikrer, at dit produkt når frem til dig så hurtigt som muligt. Dette er din garanti for et kvalitets- og miljøbevidst brand, der ud fra moderne viden og skarp forskning kan tilbyde dig et kosttilskud, der kan bidrage til en bedre version af dig.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.