NordicHealth

NordicHealth

Læs mere om NordicHealth lige her:

9 Produkt(er)

Prisvindende kosttilskud og pleje fra NordicHealth

Med NordicHealth begiver du dig ud i en række prisvindende produkter, som er særligt velsete blandt flere professionelle sportsfolk indenfor ishockey, fodbold, dans, tennis, cykling svømning, fitness og meget mere.

NordicHealth sprays er en nytænkende og effektiv måde, hvorpå du kan få adgang til mineraler og vitaminer udenom fordøjelsessystemet. Målet er, at dine tilskud og cremer kan absorberes hurtigst og bedst muligt, så du kan bidrage med det, der gør godt for kroppens funktion og sundhed.  

Om Nordic Health

Virksomheden NordicHealth arbejder hårdt og passioneret med sunde, naturlige og essentielle stoffer for kroppen. I kombinationen af samarbejde med eksperter, flere års specialiseret viden samt nøje forskning er resultatet blevet en række innovative produkter indenfor den ydre og indre kropspleje.

NordicHealth samarbejder blandt andet med Magnesium Health Institute i Holland, Cardiff University, HFL Idræt og St. Marks Hospital (NHS). Ligeledes støtter de større organisationer som Migræne Action, Samfundet For Perniciøs Anæmi, Det vegetariske Samfund og medicinske institutioner.

For din sundhed

Det vigtigste for brandet er resultatet og tilfredsheden med alle deres kosttilskud, cremer, gel og flakes. Hovedmålet er derfor, at ethvert produkt ikke blot indeholder de helt rigtige og gode ingredienser, men en formel, der absorberes og udnyttes godt af kroppen.

NordicHealth har igennem hele deres arbejde støttet og udarbejdet anerkendte kosttilskud og transdermal magnesium terapi, hvilket er en metode, hvor optagelsen af magnesium sker gennem huden, så magnesium ikke føres gennem fordøjelsesprocessen.  

NordicHealth vitamin- og mineralspray

Når vi optager vitaminer og lignende stoffer gennem mad og kosttilskud på tabletform afhænger vi af vores fordøjelse.

Det smarte ved NordicHealth sprays er, at de, på baggrund af dokumentation fra Cardiff University, absorberes hurtigere og bedre af kroppen end tabletter. Det skyldes, at de pågældende stoffer ikke skal ned gennem fordøjelsessystemet, der både kan være påvirket af medicin eller dårlig optagelse. NordicHealth sprays spreder ifølge undersøgelsen næringsstofferne hurtigt i blodbanerne, musklerne og nervebanerne.

Køb NordicHealth hos Med24.dk

Hos Med24.dk kan du finde flere produkter fra NordicHealth både til voksne og børn. Du finder de velkendte kosttilskud som sprays samt badeflager, cremer og gel til kropspleje. Nogle af de store favoritter er:  

D-vitamin spray

D-vitamin bidrager til vores modstandskraft og immunsystemets normale funktion. Du kan finde D-vitaminspray i flere udgaver, hvor det livsnødvendige næringsstof sprayes direkte i munden med en behagelige smag. Næringsstofferne optages efterfølgende gennem mundens slimhinder.

B12-vitamin

B12-vitaminet bidrager til mindskelse af træthed og fremmer samtidig en normal funktion af nervesystemet og hjernen. Med B12 boost sprayen er du garanteret en hurtig og sikker vej til vitaminet, som særligt veganeren og vegetaren har behov for.

Normalt er vitaminet et svært næringsstof for kroppen at optage, men gennem mundens slimhinder er sagen en anden. Dertil indeholder B12 boost også krom og grøn te, der bidrager til et stabilt blodsukker- og energiniveau.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.