Noui Noui

1 Produkt(er)

Noui Noui – Dansk design til børnefamilier

Historien om Noui Noui startede i 2018, da de nybagte mødre Julie og Laura mødtes på deres barsel i München. Sammen fik de en drøm om at starte et brand med funktionelle produkter til børn og forældre. Drømmen udviklede sig til Noui Noui, som i dag tilbyder et bredt udvalg af praktiske underlag, hagesmække og siddepuder i dansk design til børnefamilier i hele Europa. Noui Noui bygger på grundlæggernes forskellige baggrunde inden for interiør, mode og design, som har hjulpet dem til at tage springet og skabe et børneunivers med praktiske, stilrene og miljøvenlige produkter. Sortimentet til børnefamilierne vokser fortsat, da nye og spændende produktideer altid spirer hos Noui Noui.

To børn sidder ved bord og spiser klementiner

Funktionalitet skal gå hånd i hånd med bæredygtighed og tidløse farver

For Julie og Laura stod det hurtigt klart, at Noui Noui’s produkter ikke måtte gå på kompromis med hverken kvalitet, bæredygtige materialer eller stilrent, dansk design. Derfor er alle måtter, hagesmække og siddepuder i sortimentet fremstillet af slidstærke materialer af meget høj kvalitet, som endvidere fremstilles under gode og retfærdige forhold. For dig betyder det, at produkterne kan følge dit barn gennem opvæksten samt genbruges, hvis der kommer en lille ny til familien.

I vil blandt andet opleve, at jeres Noui Noui måtte kan bruges til både spise- og legetid, da dens robuste, vandafvisende overflade håndterer alt fra madrester til modellervoks og andet spild. Dækkeservietten er fremstillet af blød, højkvalitets vinyl, som desuden er super praktisk for dig som forælder, fordi den er hurtig at rengøre med en fugtig klud. Her hos Med24.dk finder du Noui Noui PlaceMats i et væld af smukke farver, som hver især vil passe perfekt i jeres hjem.

Dækkeservietter, hagesmække med opsamler og rejsevenlige siddepuder fra Noui Noui

Siddepuder fra Noui Noui

Hos Med24.dk kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af funktionelle produkter til familiens mindste. Du kan blandt andet beskytte dit barns tøj med en smart hagesmæk, der med sin ekstra store lomme i bunden opfanger vildfaren mad og spildte dråber. Hagesmækkene er alle fremstillet af 100% fødevaregodkendt silikone, og en justerbar lukning i nakken gør, at den kan anvendes til børn fra 0-3 år.

Endnu et populært produkt fra Noui Noui, som er værd at fremhæve, er de praktiske og rejsevenlige siddepuder i forskellige designs. Siddepuderne er ideelle til børn, der er for store til højstole og for små til voksenstole, og så kan de med lethed tages med overalt – du kan nemlig folde dem sammen, så de intet fylder i tasken! Noui Noui Seat Cushion skal bare pustes op og monteres på stolen med den praktiske strop, hvorefter den lille sidder komfortabelt ved ethvert bord.


Køb funktionelle, miljøvenlige og stilrene børneprodukter fra Noui Noui hos Med24.dk - vi har altid skarpe priser på dine favoritter, hurtig levering til døren eller pakkeshop og fri fragt fra 349,-

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.