Nupo


Nupo er uden sammenligning det mest populære slankemiddel i Danmark, og hos os kan du finde hele det store velsmagende udvalg der omfatter både Nupo Diet i 18 forskellige smagsvarianter, Nupo One Meals der findes som barer og færdigdrikke og Nupo Slim boost kosttilskud. Læs mere om Nupo her.

Nupo FAQ | Guide til brug af NupoSådan kommer du godt i gang med Nupo | Bliv klogere på Nupo Slim Boost


Nyheder fra nupo

53 Produkt(er)

Kickstart dit vægttab med Nupo

Selvom du i dag finder et væld af Nupo slankeprodukter i både flydende og fast form, er Nupo Diet, der uden sammenligning er det mest populære slankepulver i Danmark. Nupo Diet har en lang historie, og er et af de mest veldokumenterede fuldkosterstatninger i verden.

Nupo blev udviklet af den daværende ledende fedmeforsker på Hvidovre hospital, Dr. Flemming Quaade. Tankerne bag Nupo var, at slankekure skulle være en positiv oplevelse, og blev dannet sammen med civilingeniøren Oluf Mørk, der allerede i slutningen af 1970'erne havde fået ideén til den ideelle slankekur. Denne slankekur skulle bestå af mad, som var forbudt under andre slankekure, og som samtidig kunne give kroppen alle de næringsstoffer, den havde brug for. De to mænds visioner og idéer resulterede i, at det første Nupo-produkt så dagens lys i 1981. 

Slankekur baseret på forskning og kliniske forsøg

En af grundpillerne for brandet har altid været, at Nupo skal være bygget på videnskabelig forskning og kliniske forsøg. Nupo tilbyder diæt produkter til dig, som ønsker at kickstarte dit vægttab eller hjælp til at bibeholde en stabil vægt. Alle Nupos produkter indeholder derfor alle de næringsstoffer, din krop har brug for, så du kan opnå et sikker og effektivt vægttab.


Gode råd til vægttab

Det kan jo lyde ret simpelt at tabe sig: Du skal spise færre kalorier, end du forbrænder. Desværre er det for mange nemmere sagt end gjort, da dét at være i kalorieunderskud kan kræve en del af dig mentalt. Der findes ingen let genvej, det kræver en målrettet indsats og en ændring i sin livsstil at tabe sig. Selvom det kan være hårdt at være på kur, er den største udfordring næsten altid den efterfølgende tid, hvor du måske skal ændre din kost markant for at vedligeholde vægttabet. En slankekur er nemlig formålsløs, hvis du ikke lægger din livsstil om efterfølgende.  

Det er derfor en god idé at have både støtte og opbakning fra familie eller venner under dit vægttab. Har du nogle, som hepper på dig, vil din motivation vokse. Det er desuden fantastisk at have folk omkring dig, som kan hjælpe dig og snakke med dig om de tanker og problemstillinger, du har. Det er også vigtigt, at du vælger en metode til vægttab, der passer til netop dig og dit liv. Benyt den kur, som du bedst kan lide, og som du tror, at du kan gennemføre. 

Nupo Diet - få hjælp til et varigt vægttab

Formålet med Nupo Diet er at skabe den mest effektive og ansvarlige slankekur for dig, som gerne vil kickstarte dit vægttab. Nupo Diet består af en VLCD-kost*, hvor du indtager 6 daglige Diet portioner. Dette er i form af shakes, supper eller meals som du kan mikse på kryds og tværs i løbet af dagen, og som giver din krop alle de nødvendige næringsstoffer, samtidig med at du kun indtager max 800 kcal om dagen. På grund af det store kalorieunderskud anbefales det, at du kun bruger Nupo Diet i op til 8 uger, inden du går over til normal kost igen. Vil du forlænge din kur, er det en god ide at konsultere din egen læge, diætist eller kostvejleder først. 

* VLCD står for Very Low-Calorie Diet

Med Nupo Diet får du:  

En enkel og overskuelig kur, med 6 portioner om dagen, som kan erstatte al din kost og hjælpe dig til at nå dine vægttabsmål. 

  • En komplet kur, med garanti for korrekt nærringssammensætning
  • En sikker og pålidelig kur, som bygger på over 35 kliniske studier
  • Måltider som er nemme og hurtige at tilberede
  • Intet madspild

Kom godt i gang med Nupo

Er det første gang, at du skal prøve Nupo, kan det kræve lidt at sætte sig ind i produkterne. Heldigvis har Nupo gjort det nemt for dig. Den lækre Nupo Startpakke indeholder 1 stk. af mange forskellige produkter. På den måde kan du finde dine favoritter, så du efterfølgende kan købe det du bedst kan lide ind til et Nupo forløb. 


Hold dit vægttab ved lige med Nupo One Meal og One Meal +Prime

Det er som sagt vigtigt, at du lægger din kost om efter et vægttab ved hjælp af en Nupo kur, da et varigt vægttab er en livsstilsændring. Der er chance for, at du tager de tabte kilo på igen, hvis du fortsætter, som du gjorde før din Nupo kur. Synes du det er svært at lægge hele kosten om på én gang, så er der hjælp at hente hos Nupo One Meal og One Meal +Prime* serierne. 

*+Prime betyder at produkterne ikke er tilsat sukker.  

Nupo One Meals fungerer som en måltidserstatning, og kan erstatte enten morgenmad, frokost eller aftensmad. Produkterne fås i form af færdigdrikke eller barer i mange forskellige smagsvarianter. De fantastiske Nupo One Meal's indeholder alle de fibre, proteiner, mineraler og vitaminer, du har brug for i ét hovedmåltid. Du får samtidig et kalorielet måltid, så det er nemt for dig at reducere eller kontrollere dit daglige kalorieindtag.  

Lyst til en snack? Prøv Nupo Protein Bite

I løbet af dagen kan trangen til en lækker snack komme snigende. Det kan være svært at modstå en chokoladebar, når lysten til noget usundt tager over. Du kan heldigvis nyde Nupo Protein Bite og stille den lille sult - helt uden dårlig samvittighed. De kalorielette Bites er perfekte inden træningen, når du bliver lækkersulten eller som et lille mellemmåltid. 


Nupo Slim Boost, et supplement til den kalorielette kost

Har du brug for hjælp til at holde dit vægttab, efter at du har afsluttet din slankekur med Nupo, kan du også med fordel benytte Nupo Slim Boost. Du opnår de bedste resultater med Nupo Slim Boost ved at lade produkterne indgå i en sund, varierende og kalorielet kost. Du kan sagtens kombinere dem med Nupos mange kost- og måltidserstatningsprodukter. Nupo Slim Boost består af 4 slankekosttilskud:

  • FILL MY TUMMY
  • BURN MY FAT
  • FAT BINDER
  • CALORIE FIGHTER

Du kan blive meget klogere på Nupo Slim Boost her, hvor du også kan læse mere om de 4 varianter.


Køb Nupo hos Med24.dk

Hos Med24 kan du altid opnå gratis fragt, og finde gode tilbud på produkter fra Nupo. Vi pakker og leverer alle ugens 7 dage, så du kan modtage din bestilling, og komme i gang med din Nupo kur så hurtigt som muligt. 

pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.