Nuxe


Dyk ned i NUXE's verden, hvor fransk elegance møder naturens kraft, og oplev en hudplejeoplevelse som ingen anden. Læs mere om NUXE her!

72 Produkt(er)

Opdag Magien ved NUXE

Fra Paris' brostensbelagte gader til de mest luksuriøse skønhedssaloner verden over, har NUXE formået at efterlade et uudsletteligt præg med sin unikke blanding af natur og luksus. Dette brand, som er indbegrebet af fransk elegance, har fået vores øjne op for hudpleje baseret på naturlige ingredienser.

Historien

NUXE er et fransk mærke grundlagt af Aliza Jabès, og er en pioner inden for oprindelsen af hudpleje baseret på naturlige ingredienser. Hun var passioneret omkring skønhed siden sin barndom, og var særligt interesseret i planters egenskaber, og det har givet sige til kende i NUXE. 

Gennem NUXE har Aliza Jabès og hendes team skabt uundværlig daglig hudpleje for kvinder, herunder den legendariske Huile Prodigieuse®, som kom på markedet i 1991. Sidenhen er det blevet fulgt op af andre succeser som Rêve de Miel, Crème Fraîche de Beauté® og anti-age serier som Crème Prodigieuse Boost. Hvert hudplejeprodukt fra NUXE er formuleret og fremstillet i Frankrig for at leve op til de kvalitetskrav det voksende marked kræver. 

I 2002 åbnede den første NUXE spa i Paris, og siden da har de udvidet deres ekspertise til omkring 50 spaer over hele verden. NUXE Huile Prodigieuse®

Rundt billede - NUXE Huile Prodigieuse olie

Dette er et ægte ikon inden for skønhedsprodukter. En flaske Huile Prodigieuse® sælges hvert 11. sekund** over hele verden. NUXE Huile Prodigieuse® er en ægte bedrift med dens 98% naturlige formular og unikke tørre tekstur, der hurtigt absorberes uden at efterlade en olieret og fedtet fornemmelse på huden. 

NUXE Huile Prodigieuse® blev forestillet af Aliza Jabès, da hun ventede sit første barn. På jagt efter et magisk, naturligt, let duftende og fugtgivende produkt til øjeblikkelig pleje i ét enkelt trin, skabte hun et alsidigt hudplejeprodukt, der er tilpasset alle livsstile og alle kvinder. 

Nogle af de mange fordele ved Huile Prodigieuse®: 

  • Beskytter mod oxidativt stress
  • Reducerer synligheden af strækmærker
  • Huden er fugtet i 8 timer

Med syv 100% botaniske olier (Macadamia, Camellia, Argan, Hasselnød, Borage, Tsubaki og Mandel) nærer, reparerer og forskønner den ansigt, krop og hår med enestående resultater. Populære produkter og serier fra NUXE

Rundt billede - Produkter fra Reve De Miel serien

Mens NUXE Huile Prodigieuse ofte stjæler rampelyset, har NUXE en række andre stjerneprodukter, der fortjener anerkendelse i skønhedsverdenen. 

Nuxe Rêve de Miel Lip Balm: Dette er et must-have for dem, der søger intens næring til tørre og sprukne læber. Med sin luksuriøse blanding af honning, planteolier og sheasmør, tilbyder denne læbebalsam dyb fugt og beskyttelse, hvilket gør læberne bløde og smidige. 

Nuxe Crème Fraîche de Beauté: En lækker 48H fugtgivende løsning til hver hudtype selv den sensitive hud. Bygget på veganske formler, der giver langvarig fugt til huden takket være et hyaluron-lignende rødalgeekstrakt. 

Nuxe Sun: Beskyttelse mod solens skadelige stråler er afgørende, og NUXE's solcreme tilbyder bredspektret beskyttelse med en let, ikke-fedtet formel, der også nærer huden. 


**In-house data - Prodigieuse® franchise sell-in for 2018.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.