OPI

62 Produkt(er)

OPI neglelak af højeste kvalitet

OPI er det førende brand inden for neglelak og neglepleje og føres i over 100 lande. OPI blev grundlagt i Californien tilbage i 1981 og er i dag manges førstevalg, når det kommer til deres neglepleje og neglelak. OPI er kendt for deres høje kvalitet, farverige neglelakker og kreative navne. Med OPI nail polish er du sikret en langtidsholdbar og pigmenteret lak, der hurtigt tørrer og holder længe på neglene. Alle lakkerne fra OPI kommer med en bred børste, så du nemt kan påføre din neglelak og opnå et pænt og ensartet resultat. OPI neglelak har en tørretid på kun 5 minutter, og hvis du ønsker en endnu hurtigere tørretid, kan du gøre brug af deres RapiDry Spray. Med OPI RapiDry Sprayen tager det blot 60 sekunder for neglelakken at tørre.

Neglepleje fra OPI

Foruden OPI nail polish laver OPI også neglepleje. OPI har både neglebånds- og negleolie, neglelakfjerner og håndcreme. De plejende negleolier fra OPI er med til at styrke dine naturlige negle, mens deres håndcreme blødgør huden. OPI har både en neglelakfjerner med acetone samt en neglelakfjerner uden acetone, alt efter, hvad du fortrækker at fjerne din neglelak med. Begge neglelakfjernere fjerner effektivt din neglelak på ingen tid og er formuleret med aloe vera, der virker beroligende og blødgørende på huden omkring neglene.

OPI Infinite Shine

OPI har udviklet deres Infinite Shine-serie, som består af et 3-trins system, som giver smukke, skinnende negle, der holder i op til 11 dage. De tre trin i OPI Infinite Shine-serien består først af Infinite Shine 1, som er en base coat, der forlænger holdbarheden og beskytter dine naturlige negle mod misfarvninger. Andet step er OPI Infinite Shine 2, som er en neglefarve efter eget valg. Her kan du vælge lige netop den neglelakfarve, som du ønsker og passer til anledningen. OPI Infinite Shine 3 består af en top coat, der giver holdbarhed og glans til neglene. OPI Infinite Shine er det perfekte valg til en manicure, som er en neglesalon værdig. Alle farverne fra Infinite Shine-serien kan også sagtens bruges alene uden top og base coat.


Lav smukke og holdbare negle med OPI Infinite Shine. Se udvalget af OPI neglelak og neglepleje hos Med24.dk - køb allerede nu og opnå fri fragt fra 349 kr.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.