Original Silicea

Læs mere om Original Silicea lige her:

10 Produkt(er)

Original Silicea – kosttilskud til hår, hud og negle

Original Silicea er en serie af kosttilskud til hår, hud og negle. Original Silicea er klinisk testet og har været på markedet siden 1968. Det er derfor et meget velgennemprøvet produkt og producenten har lavet flere kundeundersøgelser gennem tiden, som viser meget stor brugertilfredshed. 

Original Silicea fås som kapsler, gel på flaske samt gel med frugtsmag på doseringsposer. Alle produkter indeholder 420 mg kiseloxid pr. dagsdosis samt biotin (B7-vitamin), mens nogle af varianterne desuden indeholder zink, selen og mangan. 

Skønhed kommer indefra – prøv Original Silicea – som nok er et af de mest populære kosttilskud til hår, hud og negle.

Skønhed gennem helse

Original Silicea er flere gange blevet hædret i den prestigefyldte Swedish Beauty Week Award. Senest er serien i 2020 kåret som bedst i kategorien ”SKØNHED gennem HELSE”, hvor forbrugerne skulle stemme på deres favorit. Varenavnet er da også blandt Sveriges absolut bedst sælgende kosttilskud til hår, hud og negle. Original Silicea nærer hår, hud og negle indefra med næringsstoffer gennem blodforsyningen til hårrod, læderhud og neglerod. Kapslen sluges som den er, mens gel kan blandes med vand, juice og smoothies, eller drikkes som den er.

Skånsom pleje udefra

Som supplement findes der i Silicea-serien shampoo og balsam spray, der plejer håret udefra. Silicea Vital Shampoo udviklet til at stimulere hårsækkene, gøre håret tykkere og mindske hårtab. Silicea Balsam Spray er balsam og hårkur i ét, der beskytter, opbygger og reparerer, samtidig med den reducerer statisk elektricitet, og gør håret lettere at rede igennem. Efterlader håret blødt og glansfuldt.

Kombiner gerne Original Siliceas kosttilskud til hår og plejeprodukter og få et sundere, flottere og tykkere hår.

Fordele:

  • Kosttilskud til hår, hud og negle – i ét og samme produkt
  • 1 kapsel/spiseske/dosispose om dagen er nok, så det er nemt
  • Klinisk testet og velgennemprøvet produkt (siden 1968)
  • Kosttilskud og plejeprodukter, der understøtter hinanden
  • Vegansk certificeret

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.