Palmolive

Palmolive er dit billige og naturlige valg, når det kommer til deodorant, shampoo eller showergel. Uanset hvilken hudtype du har eller hvilken duft, du elsker, finder du et produkt til netop dig i det store sortiment. Se det store udvalg lige her! 

Hvad er Palmolive? | Palmolive Deodorant | Palmolive Håndsæbe | Palmolive Shower Gel & Shampoo

36 Produkt(er)

Hvad er Palmolive?

Palmolive hører under selskabet Colgate-Palmolive Company, der producerer personlige hygiejneprodukter som sæbe, tandpasta, tandbørster mm. Palmolive-brandet er således et af flere mærker under Colgate-Palmolive, som også råder over Colgate og Sanex. 

I mere end 150 år har Palmolive udviklet fantastiske produkter til personlig pleje. Du finder Palmolive-produkter som en naturlig del af mange danskeres hjem. Den store popularitet kan bl.a. tilskrives de fantastiske billige priser, de naturlige ingredienser og de skønne dufte. Du får masser af pleje, fugt og duft for pengene med Palmolive. 


Palmolive deodorant

De fleste har nok prøvet at glemme deodoranten – eller måske endda føle, at deres nyindkøbte deodorant ikke virker. Der findes næppe noget mere ubehageligt end at blive hæmmet af frygten for svedlugt i ens hverdag, så man ikke kan gøre de ting, man gerne vil. 

Med en Palmolive deo behøver du heldigvis ikke bekymre dig om ubehagelige lugte eller besværlige deodoranter. Alle deodoranter fra brandet er dermatologisk testede, så du kan benytte produkterne uanset hudtype. De smarte Palmolive roll-on deodoranter er nemme at bruge og er velegnet til både mænd og kvinder. 

Du finder desuden Palmolive Roll-on som deodorant og antiperspirant i form af produkter som: 

  • Palmolive Happyful Deo Roll-On
  • Palmolive MEN Pure Arctic Deo Roll-on
  • Palmolive Fresh Deo Roll-On

Palmolive Håndsæbe

En god håndhygiejne kan beskytte dig mod bakterier og vira, som kan gøre dig syg. I dag er en håndsæbe mere end blot et rengøringsmiddel - den må gerne dufte godt, pleje hænderne og se flot ud på badeværelset. Heldigvis kan Palmolive Håndsæbe det hele! 

Du finder et væld af forskellige sæber til hænderne baseret på naturlige og plejende ingredienser. En af fordelene ved mærkets håndsæbe er de fantastiske Palmolive Håndsæbe Refill. Køb op til 5000 ml som refill af din yndlingshåndsæbe - så kan du både spare på emballagen og pengene. 

Blandt de mest populære håndsæber finder du: 

  • Palmolive Milk & Honey Håndsæbe
  • Palmolive Hygiejne Plus Sensitive Håndsæbe
  • Palmolive Delicate Care with Almond Milk Håndsæbe

Palmolive Sæbe & shampoo

Plej hud og hår med Palmolives Showergel eller Shampoo. Uanset om du leder efter en velduftende og naturlig shampoo, en eksfolierende sæbe eller noget helt tredje, finder du det hos Palmolive. Med ingredienser som eksempelvis fugtgivende aloe vera, aromatisk sort orkidé, havmineraler og eukalyptusolie finder du noget for enhver smag i sortimentet – uanset om du ønsker en feminin eller maskulin duft. 

De mange showergels til kroppen modvirker tørhed efter bad, da de skånsomt renser huden for at bevare en silkeblød, glat og mættet overflade, der har en sund udstråling.  

Nogle af de mest solgte Palmolive Shampoos & Sæber er: 

  • Palmolive Silky Shine Shampoo
  • Palmolive Olive Shower Gel
  • Palmolive Milk & Honey Shower Gel

Køb Palmolive hos Med24.dk

Køb Palmolive Håndsæbe, Showergel, Shampoo og meget mere hos Med24.dk. Du finder altid gode priser og ofte fantastiske tilbud på Palmolive. Hos os får du fri fragt over 200 kr. og hurtig levering. 

pil til toppen med24

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.