Perricone MD


Perricone MD har udviklet unikke produkter og ingredienser, der gør det muligt, at opnå en sund krop og smuk hud. Produkterne er anti-inflammatoriske, frie for parabener og parfume og indeholder kun derivat af silikone. Du kan læse meget mere om Perricone MD her.

1 Produkt(er)

Mød Dr. Nicholas Perricone - skaberen bag det unikke Perricone MD

Dr. Nicholas Perricone, som er skaberen bag Perrcone MD, er anerkendt verden over som ekspert inden for sund aldring, prisvindende opfinder, videnskabsmand, forsker og filantrop. Dr. Perricone er en videnskabelig rebel og tanke-leder, hvis banebrydende forskning for at finde måder, at hjælpe med at forebygge og vende de negative virkninger af inflammation, som han hævdede var årsagen til aldring og sygdom, førte til en tre-differentieret tilgang til sund aldring og smuk hud.

Perricone MD blev etableret i 1997 for at tilbyde målrettede kosttilskud og kraftfulde kliniske hudplejeformuleringer, der behandler de underliggende årsager til aldring, hvilket resulterer i blød, strålende, yngre hud.

Filosofien bag Perricone MD er følgende:

”En livslang lidenskab for videnskab er grundlaget for min dedikation til at låse op for hemmeligheden bag sund aldring.
Det har inspireret mig til at opdage og introducere revolutionerende, gennembrydende teknologier, der for evigt vil forandre hvad hudpleje er.”


Perricone MD serierne:

Perricone Hypoallergenic Perricone Vitamin C Perricone Cold Plasma Perricone High potency Perricone Essential-fx Perricone No makeup Perricone No rinse

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.