Pudderdåserne Azelainsyre 10% - 50 ml.

1
1
1
1
1
1
Se alle produkter fra Pudderdåserne
Varenummer: 55188

En let creme med Azelainsyre 10% fra Pudderdåserne, som hjælper mod uren hud og rødme

AZELAINSYRE 10% er en let creme, der er velegnet til dig med uren hud, udbrud af rødme, røde knopper eller bumser blandt andet omkring mund og hage. Produktet virker beroligende på huden og bidrager til at forebygge nye udbrud. Azelainsyren renser på huden, samtidig med at den mindsker udseendet af de misfarvninger og ar, der kan opstå ved bumser og urenheder. 

Produktet indeholder 4-T-Butylcyclohexanol, der er et syntetisk fremstillet aktiv, som har en beroligende effekt og virker særligt på udbrud i kæbe- og hageregionen. Derudover indeholder det også Niacinamide (Vitamin B3), som har fantastisk mange funktioner og virker både udglattende, styrkende og genobyggende på huden. Udover mange andre ingredienser, så indeholder produktet også Azelaic Acid, der kan medvirke til at mindske udseendet af misfarvninger. 

Egenskaber:

  • Beroligende på huden
  • Mindsker udseendet af misfarvninger og ar
  • Ikke tilsat parfume
  • Forebygger nye udbrud

Anvendelse:

Hvis produktet er nyt for dig, skal du altid trappe langsomt op. Har du meget sart hud, kan du evt. teste produktet på et lille hudområde først. Brug herefter AZELAINSYRE 10% en gang om dagen og gå eventuelt op til to gange om dagen efter et par uger. Afslut med en anden creme eller serum efter ønske.


Indhold: 50 ml.

Ingredienser:

Aqua, Azelaic Acid, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter (Sheasmør), Dimethicone, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl alkohol, Glyceryl stearate, Niacinamide, Phragmites Communis Extract, Poria Cocos Extract, PEG-75 stearate, Dimethiconol, Ceteth-20, Steareth-20, Sea Water Extract, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, Xanthan gum, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Sodium Hydroxide, 4-t-Butylcyclohexanol

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Pudderdåserne
Varenummer: 55188

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.