Pudderdåserne

Dansk hudpleje fra en af Danmarks største skønhedsblogs! Vil du have effektive produkter baseret på ingredienser med dokumenterede egenskaber, er Pudderdåsernes linje af hudpleje lige noget for dig! Læs mere om de fantastiske produkter!

42 Produkt(er)

Pudderdåsernes egen hudplejeserie - musthaves til en smuk hud udenpå og indeni

Måske har du hørt om Pudderdåserne før, og hvis ikke, så kommer du til det nu! 

Pudderdåserne.dk er en dansk skønhedsblog, hvor de to kvinder Katja og Helene, prøver og anmelder diverse beauty produkter - både hudpleje, make up og andet. Desuden giver de dig masser af gode råd til, hvad du skal prøve og købe selv, og med deres kritiske anmeldelser får du deres ærlige mening om produkterne, så du får indblik i, hvad der virkelig virker. Fordi de to skønne damer gennem tiden har prøvet så meget, har de rimelig god erfaring med, hvad plejeprodukter bør gøre for dig og din hud, samt hvad de burde indeholde - og ikke indeholde!

Af den grund besluttede de sig for at udvikle deres egen lille produktserie med fokus på effektivitet - her finder du alt, hvad du skal bruge til din hudplejerutine. 

Blide men effektive formularer, der virkelig gør en forskel

Alle Pudderdåsernes produkter er baseret på aktive ingredienser, som har dokumenterede egenskaber for din hud. Du finder blandt andet aktive komplekser, plantebaserede ekstrakter, naturlige olier og meget andet. Formularene er nøje sammensat med henblik på effektivitet og resultater, og indeholder kun hvad er nødvendig for virkning og konsistens. Derfor er de hverken tilsat parfume, æteriske olier eller parabener, således at de fleste hudtyper kan få glæde af produkterne. 

Alt i én - alt hvad du behøver i et enkelt produkt

I Pudderdåsernes serie finder du flere produkter med navnet Alt i én, som alle er formuleret til at have multifunktionelle egenskaber. Ved at fremstille et produkt, som kan bruges til flere formål samt af hele familien, behøver du derfor ikke købe alverdens produkter til hvert lille behov - i stedet får du værdi for pengene! 

Prøv for eksempel deres: 

  • Alt i én Creme - en fantastisk creme til hele kroppen
  • Alt i én Salve - en helende salve til både læber, negle og tør hud
  • Alt i ét Kosttilskud - tabletter til din hud, hår og negle
  • Alt i én Fodcreme - holder dine fødder sunde, velplejede og lugtfri
  • Alt i én Beskyttelse - en effektiv dagcreme til alle dine behov

Og meget mere! 

Grundstenene i deres hudplejeserie er dog deres højt effektive peelings, som klargør huden til den efterfølgende pleje. Prøv den stærke AHA-Peeling, eller den lidt mere skånsomme T-zone Peeling, og efterfølg med en af deres virksomme serummer, olier eller andet godt. 

I serien finder du også renseprodukter, solbeskyttelse og skønne cremer. Der er noget til ethvert behov, og enhver smag! 

Udforsk Pudderdåsernes anmelderoste og effektive hudplejeserie lige her hos Med24.dk - dansk kvalitet til overkommelige priser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.