Happy Basic Vatrondeller Kvadratisk - 40 stk.

1
Se alle produkter fra Happy & Happy Basic
Varenummer: 51483

Disse kvadratiske maxi vatrondeller er et musthave til let at fjerne din makeup og neglelak

Vatrondeller er et musthave i enhver makeuptaske og badeværelsesskuffe, når du skal fjerne din neglelak eller makeup og rense huden. Disse kvadratiske maxi vatrondeller fra Happy Basic er både billige og af højeste kvalitet. De har en dejlig blød overflade og er trykket godt sammen i kanten, så de ikke går fra hinanden.

Hos Med24.dk har vi fået vores helt egne vatrondeller og vatpinde, som går under vores eget mærke Happy. Vatrondellerne er lavet af højeste kvalitet og er uundværlige til at fjerne din makeup og neglelak.

Anvendelse:

Disse Happy Basic kvadratiske maxi vatrondeller er ekstra store, så du f.eks. kan nå rundt på hele ansigtet med din makeupfjerner eller fjerne neglelakken på alle dine negle. Vatrondellen har to forskellige overflader. Den ene side er fast og let ruflet, hvilket gør, den suger mindre produkt og derfor er god til f.eks. skintonic, ansigtsrens, creme samt til at fjerne neglelak. Den anden side har en mere fast og blødere struktur, som suger mere produkt, hvilket gør den god til øjenmakeupfjerner.

Obs! Husk at du ikke må smide vatrondeller ud i toilettet, men de skal kommes i restaffald.


Indhold:
40 stk.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Happy & Happy Basic
Varenummer: 51483

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.