Pet Head

Læs mere om Pet Head lige her!

20 Produkt(er)

Historien om Pet Head

I 2007 lancerede skaberne bag Bed Head hårplejeprodukter også plejeprodukter til dyr. Plejelinjen til dyr er inspireret af deres kærlighed til dyr, hvorigennem de ønsker at skabe de samme kvalitetsprodukter til dyr som hos os mennesker. Pet Head har udviklet en lang række forskellige produkter, herunder både shampoo, balsam og spray, der rengør pelsen og efterlader den velduftende. Alle produkterne er spækket med naturlige ingredienser, der nærer dyrenes pels og efterlader den blød og skinnende. Alle produkterne fra Pet Head er lavet uden parabener, sulfater samt farvestoffer.

Pet Head Sensitive Soul

Pet Head har udviklet en serie bestående af en shampoo, balsam og spray. Serien er særlig velegnet til hunde med følsom og sart hud. Alle produkterne i serien har en dejlig duft af kokos og er beriget med havregryn og marulaolie, der renser og beroliger huden.

Pet Head Mucky Puppy

De har også udviklet en serie specielt til hvalpe. Denne serie består også af en shampoo, balsam og spray. Produkterne har en skøn duft af pære og indeholder bl.a. kamille og pærefrøolie, som efterlader hvalpens hud endnu blødere end før.

Pet Head Ditch The Dirt

Serien Ditch The Dirt fra Pet Head er særlig udviklet til at fjerne meget snavs fra pels og hud samt fjerne dårlig lugt. Serien virker ekstra dybderensende, samtidig med den plejer huden og neutraliserer dårlig lugt.

Pet Head Quick Fix

Quick Fix serien fra Pet Head er hurtige og nemme produkter at anvende, når det gerne skal gå ekstra hurtigt. Serien gør det lettere for dig at rengøre din hunds pels på farten. Plejeserien har en behagelig duft af fersken og er beriget med plejende ingredienser så som jojobaolie, kokosolie og arganolie, der alle tilfører fugt. Hos Med24.dk består serien af:

  • Pet Head Quick Fix 2in1 Shampoo - 300 ml
  • Pet Head Quick Fix Spray - 300 ml
  • Pet Head Quick Fix Foam - 200 ml
  • Pet Head Quick Fix Wipes - 80 stk.

Pet Head Furtastic

Pet Head har også udviklet en serie særligt til langhårede hunde, der har en lang og krøllet pels. Serien indeholder sheasmør, der virker blødgørende på håret, så det bliver nemmere at redde pelsen og komme eventuelle knuder til livs. Furtastic serien har en lækker duft af vandmelon, der også efterlader pelsen velduftende.

Pet Head Felin’ good

Pet Head har udviklet en serie specielt til katte. Serien består af en plejende shampoo, spray og foam. Dry clean sprayen er god til en hurtig og effektiv rengøring af din kat, hvor du ikke behøver vand. Foamen er ideel til katte, der ikke kan lide at blive vasket. Den gør det nemt at rengøre pelsen helt uden brug af vand. Serien dufter af jordbær og citron, og er som resten af produkterne fra Pet Head helt uden parabener, sulfater samt farvestoffer.


Køb de mange lækre plejeprodukter til hund og kat fra Pet Head hos Med24.dk. Vi har hurtig levering og fri fragt fra 349,-, så de skønne produkter hurtigt kan nå frem til dig.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.