Peter Thomas Roth

Her finder du vores store udvalg af de skønne hudplejeprodukter fra Peter Thomas Roth. Læs mere om luksus hudplejeprodukterne fra Peter Thomas Roth, og bliv klogere på historien bag brandet - Find her

38 Produkt(er)

Bag om Peter Thomas Roth

Innovative formuleringer med forbløffende resultater

Hos Peter Thomas Roth Clinical Skin Care er filosofien enkel.
Med inspiration fra skønhedsremedier og aktive ingredienser anvendt i sit ophavsland, Ungarn, har Peter Thomas Roth formået at kombinere traditionel og virksom hudpleje med den nyeste teknologi, som sikrer højeffektive formularer med tydelige resultater. 

Passionen for hudpleje stammer fra Peter Thomas Roths egne erfaringer og oplevelser med hudproblemer. Han startede med at søge efter effektive produkter mod akne, og som tiden gik voksede hans interesse sig også for anti-age produkter og produkter til beskyttelse af huden mod bl.a. solens stråler.  

Peter Thomas Roth-produktserien består i dag af et omfattende udvalg af produkter solgt over hele verden, og vi er også heldige at kunne købe Peter Thomas Roth i Danmark. Skabt for at kunne tilpasses det enkelte individs hudplejebehov kan serien anvendes til alle hudtyper og hjælper aktivt med at behandle alle former for hudpleje-udfordringer - fra top til tå. 

En del af arven

Peter Thomas Roths passion for hudpleje kommer ikke udelukkende fra hans søgen efter effektive og virksomme produkter. Han kommer nemlig fra en familie, der i 1800’erne og 1900’erne ejede to kursteder i Ungarn.  

Da han tilbage i 1993 lancerede sit firma, byggede hans produkter sig på de beroligende og helbredende mineraler fra de ungarske termiske kilder, som blev brugt på familiens kursteder. I dag har han stadig arven med sig, men han har kombineret det traditionelle med innovative ingredienser. 


Populære produkter fra Peter Thomas Roth

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af luksusprodukter fra Peter Thomas Roth, og du kan blive klogere på nogle udvalgte produkter her: 

Peter Thomas Roth Instant Frimx Eye

Er du træt af mørke rander og dybe rynker under øjnene, og har du prøvet flere forskellige øjencremer uden at se nogle former for resultater? Så er Instant Frimx Eye uden tvivl den perfekte øjencreme til dig! Cremen nærer og plejer din hud, og du vil se øjeblikkelige resultater i form af opstramning, kortvarigt løft og en jævn og smidig hud under øjnene.  

Måske du har set Instant Frimx Eye på TikTok, hvor øjencremen er gået viralt! 

Peter Thomas Roth Pumpkin enzyme mask

Ønsker du et hudplejeprodukt, der giver dig den smukkeste glød og udstråling, så er Pumpkin enzyme mask dit perfekte match! Den fantastiske peelingmaske er formuleret med AHA, græskarenzymer, samt Aluminiumoxidkrystaller, der effektivt eksfolierer huden og medvirker til en mere ensartet og ungdommelig hud.  

Peter Thomas Roth 8% Glycolic Solutions toner

Vil du gerne sige farvel til dine tydelige porer og fine linjer? Med Glycolic Solutions 8% toner, får du en dybderensende toner, der minimerer ujævnheder i huden, booster cellefornyelsen og beroliger huden. 

Peter Thomas Roth 24k Gold Mask

Prøv denne fantastiske ansigtsmaske, der giver dig en skøn og ungdommelige glød! Masken er, bogstaveligtalt, formuleret med ingredienser, der er guld værd for din hud og dens skønhed! 24k Gold Mask er nemlig beriget med 24k guld, der opstrammer huden, og efterlader den med den smukkeste glød! 


Køb de fantastiske produkter fra Peter Thomas Roth hos Med24.dk, hvor du altid får den bedste rådgivning fra vores materialister. Når du handler hos os, får du hurtig levering lige til døren, så du ikke skal vente længe på dine skønne hudplejeprodukter fra Peter Thomas Roth! 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.