Pharma Nord

Banner med Pharma Nord, med billede af Bio-Selen og Bio-Quinone

Med kosttilskud og lægemidler fra Pharma Nord er du sikret høj dansk kvalitet, hvor dokumentation og sikkerhed for hvert enkelte produkt er i højsæde. Læs mere om Pharma Nord her

51 Produkt(er)

Om Pharma Nord: Et kig ind i Danmarks førende virksomheder indenfor kosttilskud

Pharma Nord er en af Europas førende virksomheder inden for forskning, udvikling og produktion af vitale kosttilskud og naturlægemidler. Det er med vægt på høj optagelighed, sikkerhed samt dokumentation, at Pharma Nord gang på gang udvikler, producerer og markedsfører deres helt eksklusive og verdensberømte kosttilskud. 

Pharma Nord er i dag et privatejet anpartsselskab, som har produktion og hovedsæde i Danmark. Grundtanken har siden starten været at kompensere for manglerne ved moderne kostvaner med helt unikke og veludviklede kosttilskud, som både har en dokumenteret virkning og biologisk høj optagelighed. Det er via 25 datterselskaber samt 20 samarbejdspartnere at brandet er blevet kendt over hele Europa og Mellemøsten.  

Virksomheden er blevet et af verdens førende indenfor kosttilskud og lægemidler af naturlig oprindelse. De er særligt velkendte for deres grundsten, der lyder på, at alle Pharma Nords produkter skal have den bedst mulige optagelighed og fysiologiske effekt. Pharma Nord går af denne grund aldrig på kompromis med kvaliteten. Ved hjælp af non-stop forskning og viden indenfor mennesket og naturen, leverer de dog også gang på gang prisvindende produkter, som har opnået anerkendelse hele verden over. 


Sikring af dansk kvalitet på højeste plan

Pharma Nord har besluttet at imødekomme den voksende efterspørgsel ved at udvide deres danske produktionsanlæg i Vojens i stedet for at producere i udlandet. Dette skyldes blandt andet, at Danmarks strenge lovgivning på området nyder stor international anerkendelse. 

Mange har den opfattelse at, når det på produkter står, at de er fremstillet i Danmark, at de så er produceret i Danmark. Men dette er faktisk ikke altid tilfældet. Virksomheder kan nemlig helt lovligt købe tabletter og kapsler i Kina og Indien og så blot få dem lagt i emballage i Danmark, og derved have lov til at skrive “fremstillet i Danmark” på præparatet.  

Når du køber et Pharma Nord præparat er du garanteret at alle kapsler og tabletter både er testet, pakket og ikke mindst fremstillet i Danmark (med kun meget få undtagelser i et andet EU-land). For hos Pharma Nord går de ind for sikring af dansk kvalitet på højeste plan.  

Pharma Nord Logo - Den gyldne morter

Den gyldne morter 

Pharma Nord er kendt for deres markante design med den gyldne morter, der skaber et “kighul” indtil hver enkelte af de fænomenale tabletter og kapsler. Morteren symboliserer hvorledes deres topklasseprodukter ud fra gyldne formler og grundig forskning, høj optagelighed i kroppen samt sikkerhed kan bidrage til en gylden version af dig. 


Pharma Nord – et bredt sortiment af produkter

Pharma Nord tilbyder en lang række kosttilskud og lægemidler, som er designet til at imødekomme forskellige behov. Nogle af deres mest populære inkluderer: 

Pharma Nord Bio-Qinon Q10

Bio-Q10 er et coenzym Q10-kosttilskud, der er vigtigt for energiproduktion. Pharma Nords Bio-Q10 er unikt, fordi det er formuleret med en særlig sojabaseret olie, der øger biotilgængeligheden og dermed gør det lettere for kroppen at absorbere og udnytte næringsstoffet. 

Pharma Nord Bio-Magnesium

Bio-Magnesium er et magnesiumkosttilskud, der bidrager til en normal muskelfunktion, vedligeholdelse af normale knogler og tænder samt til normale psykologiske funktioner. Pharma Nords Bio-Magnesium indeholder tre forskellige magnesiumforbindelser for at sikre en høj biotilgængelighed og effektiv absorption. 

Pharma Nord Bio-Biloba

Bio-Biloba er et registreret naturlægemiddel ved længerevarende symptomer som hukommelses- og koncentrationsbesvær, samt træthed, længerevarende svimmelhed, øresusen og hovedpine hos ældre mennesker, hvor anden tilgrundliggende sygdom er udelukket af lægen. Naturlægemidlet anvendes også ved tendens til kolde hænder og fødder og gangudløste smerter i benene som følge af dårlig blodforsyning. 

Pharma Nord Glucosamin

Glucosamin fra Pharma Nord er et håndkøbslægemiddel til lindring af symptomer ved mild til moderat slidgigt (artrose) i knæet.   

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.