Pharmaceris


I det store udvalg af dermatologiske produkter finder du både hud- og hårpleje til en lang række problemer. Se f.eks. de mange produkter i Pharmaceris R-serien, der er god til hud med tendens til rødme og irritation.

Læs mere: Hvad er Pharmaceris | De forskellige serier

80 Produkt(er)

Hvad er Pharmaceris?

Pharmaceris er et anerkendt mærke inden for dermatologisk hudpleje og tilbyder skønne produkter til både hud og hår. Med 14 forskellige serier målrettet specifikke hudtyper og problemer, såsom sensitiv hud, akne, hyperpigmentering, rødme, og aldringstegn.  

Hver serie indeholder komplette hudplejerutiner, herunder rens, serum og creme, der arbejder sammen for at give optimal pleje og resultater. Pharmaceris produkter er dermatologisk anbefalede og sikrer, at du kan finde den rette pleje til din hud uden at skulle kombinere produkter fra forskellige mærker. 

Det kan nemlig være en jungle selv at sammensætte en hudplejerutine, fordi det kræver dybdegående kendskab til hvilke ingredienser, som har en god effekt på din hud – hvad end du har problemer med uren hud eller døjer med pigmentforandringer. Alt dette besvær slipper du for, når du med Pharmaceris’ fuldendte serier både finder rens, serum og creme. De forskellige serier fra Pharmaceris

Der findes 14 forskellige serier fra PharmaCeris. Hver eneste serie indeholder effektive problemløsere, så du altid kan finde et produkt, der kan afhjælpe netop dit hudproblem. Nedenfor kan du blive klogere på de alle serierne fra Pharmaceris og finde den, der passer bedst til din hud. 

Pharmaceris A-serie - Sensitiv hud

Har du en sensitiv hud, der nemt bliver rød og irriteret? Så har du brug for blid og stabiliserende pleje. Med Pharmaceris A-serien til sensitiv hud får du lækre, dermatologiske produkter til lige netop din hud. Du finder både beroligende skintonic, blidt renseskum og lækre ansigts- samt øjencremer i sortimentet. Med aktive ingredienser som Immuno-Prebiotic-Formula og risolie får du lindret irritation og overfølsomhed samtidig med, at huden beskyttes og fugtes.


Pharmaceris E-serie - Tør, meget tør & kløende hud

Pharmaceris E-serien er udviklet til at tackle tør, meget tør og kløende hud. Produkterne i denne serie er formuleret med fugtgivende og beroligende ingredienser, der hjælper med at genoprette hudens naturlige barriere og reducere ubehag forbundet med tørhed og kløe. Serien inkluderer cremer, lotions og kropsprodukter, der er dermatologisk testet og velegnet til daglig brug. Pharmaceris E-serien sikrer intensiv fugt og lindring for tør hud, hvilket efterlader huden blød og velplejet.  


Pharmaceris H-serie - Hår & hovedbund

Uanset hvilke problemer du har med dit hår eller hovedbund, kan Pharmaceris H hjælpe dig til smukt og sundt hår. Du finder både hårvækststimulerende shampoos, balsammer og hårkurer, ligesom du også kan købe den effektive skælshampoo fra serien. Har du problemer med fedtet, tyndt eller farvet hår, har Pharmaceris H også produkter for dig.      


Pharmaceris M-serie - Graviditet

Med ingredienser som folinsyre og E-vitamin er Pharmaceris M den perfekte serie af dermatologiske hudplejeprodukter til både før, under og efter en graviditet. Hudplejen fra serien kan hjælpe med at forebygge og reducere strækmærker med regenererende og plejende ingredienser. Alt hudpleje fra Pharmaceris M er 100% sikre for gravide at benytte.   


Pharmaceris N-serie - Rødme & blodsprængninger

Lider du af rødme og blodsprængninger? Så kan Pharmaceris N hjælpe dig til en flot og forbedret hud. De mange hudplejeprodukter fra serien er med til at reducere rødme, så blodsprængninger også forebygges. I serien fra Pharmaceris finder du både skintonic, øjencreme, rensegel og den populære Pharmaceris N Vita-Capilaril ansigtscreme mod rødme. Cremen er med SPF 20 og har i tidligere undersøgelser reduceret rødme i 78% af tilfældene. 


Pharmaceris P-serie - Rød, hævet & skællende hud

Lider du af en rød, hævet og skællende hud og med tendens til kløe, svie og sprækket hud? Så kan Pharmaceris P-serien hjælpe dig! Med Pharmaceris P får du en serie af produkter som bodylotions, stimulerende sprays og rensegels, der er baseret på skånsomme og antibakterielle ingredienser. Hovedingrediensen er Ichthyol, som er udvundet af organiske aflejringer. Denne ingrediens har en anti-kløe og svampedræbende virkning.


Pharmaceris R-serie - Rød & irriteret hud

Problemhud med tendens til rødme og irritation har behov for blide og effektive ingredienser, der kan dæmpe og reducere rødme i huden. Pharmaceris R er blandt de mest populære serier blandt andet på grund af de fantastiske og billige hudplejeprodukter. Ansigtscremer som Pharmaceris R Lipo-Rosalgin dagcreme og Pharmaceris Calm Rosalgin Natcreme er favoritter blandt vores kunder. 


Pharmaceris S-serie - Solbeskyttelse

Beskyt sart og problematisk hud på krop og ansigt med de lækre solcremer fra Pharmaceris S. Vælg mellem ansigtssolcremer med SPF30 og 50 samt produkter til børn med faktor 50+. Du finder også en lækker sololie med SPF50+, der både blødgører og beskytter din hud effektivt. Serien er allergivenlig og med vandafvisende egenskaber. 


Pharmaceris T-serie - Uren hud

Forebyg og kontrollér udbrud af bumser med de populære Pharmaceris T-produkter. T-serien udmærker sig ved det store udvalg af eksfolierende og plejende produkter til fedtet hud med tendens til bumser og urenheder. De mange aktive ingredienser hjælper med at reducere rødme og forebygger nye udbrud. Har du tør hud på grund af akne behandling, kan Pharmaceris Sebomatt-Moistatic Dagcreme berolige samt blidt fugte irriteret og følsom hud.


Pharmaceris V-serie - Hvidplettet hud

Har din hud hvide eller afblegede pletter, er det ekstra vigtigt at beskytte huden mod solens stråler. Pharmaceris V-serien indeholder både en beskyttende dagcreme og en reparerende natcreme, så du kan passe godt på din hud døgnet rundt. 71% af personer i et klinisk forsøg oplevede en repigmentering af huden over tre måneder ved brug af natcremen.


Pharmaceris W-serie - Pigmentforandringer

Få en jævn og lysnet hud med Pharmaceris W mod pigmentforandringer. De mange dermatologiske hudplejeprodukter bekæmper effektivt hyperpigmentering og reducerer mørke pletter. Serien anbefales til personer med tendens til fregner samt hud med solskader forårsaget af hormonel ubalance eller misfarvninger som bivirkning af medicin. 


Pharmaceris X-serie - Stresset & irriteret hud

Lider du af en stresset og irriteret hud? Så kan du have fordel af en ekstra mild pleje, der genopbygger huden. Med den innovative Pharmaceris X-serie får du allergivenlige produkter, der er testet for at sikre en høj sikkerhed og tolerance. Du finder både en fantastisk massagecreme til rehabiliteringsmassage samt den regenererende ansigts- og kropscreme fra serien.


Pharmaceris F-serie - Makeup til sensitiv hud

Pharmaceris F-serien tilbyder makeup, der er skånsomme mod sensitiv hud. Serien inkluderer foundations, der er hypoallergeniske og dermatologisk testet, for at minimere risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer. Et eksempel er Pharmaceris F Intense Coverage Mild Fluid Foundation SPF 20, som giver en naturlig og jævn hudtone uden at tynge huden eller tilstoppe porerne. Denne foundation er formuleret med ingredienser som Sodium Hyaluronate og Vitamin B3, der fugter og beskytter huden samtidig med at dække ujævnheder. 


Pharmaceris DS-serie - Skællende og rød hud

Pharmaceris DS-serien er specielt udviklet til skællende, røde og irriterede områder, især på hovedbunden. Produkterne i denne serie indeholder Octopirox, som har, der hjælper med at reducere kløe, rødme og skæl. Et af nøgleprodukterne er DS Octopirox DS Scalp Tonicum, der balancerer hovedbundens flora og beroliger huden, hvilket mindsker hypersensitivitet og ubehag. Køb Pharmaceris hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du hele udvalget fra Pharmaceris. De mange produkter testet i kliniske forsøg og passer til mange forskellige hudproblemer. Du får hurtig levering, når du handler hos os!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.