Philips Avent babyprodukter

56 Produkt(er)

Philips Avent - Prisvindende babyprodukter med de bedste forudsætninger for dig og dit barn

Philips Avent er rangeret som et af verdens førende producenter af produkter til mor og barn. Det britiske brand fremstiller blandt andet sutteflasker, brystpumper, babyalarmer, sutter samt mange andre kvalitetsbetonede babyprodukter, der er med til at give dig og den lille en sund, tryg og naturlig start. 

Philips Avent er til for din og dit barns tryghed

Det er ikke altid lige nemt at blive forældre, og tiden man går i møde er fyldt med mange overvældende momenter samt bekymringer. 

Philips Avent har således, med deres førende udarbejdelse af babyprodukterne, ønsket at give dig en hjælpende hånd hvert eneste skridt på vejen og på fornemste vis, så du ubetinget kan nyde tiden som nybagt forælder. Alle bekymringer og tanker angående det helt rigtige udstyr og tilbehør, såvel som hvad der gør mere skade end gavn, kan fra dette moment lægges på hylden. Philips Avent har allerede klaret alt forarbejdet for dig! De garanterer nemlig en sund start og fremtid med deres funktionelle produkter, der er udviklet i de reneste materialer, som forekommer både naturlige i brug og risikofri! 

Philips Avent er udelukkende til for at gøre hverdagen nemmere, mere betryggende og komfortabel for dig som nybagt forælder - og vigtigst af alt er produkterne til for at sikre dit barns sundhed og bedste velgående. 

Udviklet i blidt, kemifrit og børnevenligt materiale

Philips Avent garanterer levering af babyprodukter i allerhøjeste kvalitet, og har herfor benyttet utallige ressourcer og professionelle hænder i udviklingen af innovative løsninger og produkter, der alle er med til at skabe de bedste og mest børnevenlige forudsætninger for din baby. Produkterne giver deslige dig muligheden for at tage hånd om den lille på allerbedste vis, samtidig med at du indgår i en oplevelse af blide produkter, der fremkommer naturlige ved brug.

Philips Avent babyprodukterne er alt fra ortodontiske til lette og ekstra bløde i materialet til de helt små størrelser. Alle sutter m.m. er designet til netop dit barns alder og behov, og materialet forekommer på ingen måder skadeligt eller med en risici. De er udviklet med præcis den kærlige hånd og omtanke, du som forælder ønsker og fortjener.

Bæredygtighed gennem meningsfuld innovation

Philips arbejder på at gøre verden sundere og mere bæredygtig ved hjælp af innovation. Det er deres mål at forbedre livet for 3 milliarder mennesker om året i 2025, og det vigtigste redskab til at realisere denne vision er deres EcoVision-program. Philips investerer i udvikling af grøn teknologi, som giver forbrugerne mulighed for at bidrage til en sundere verden i dagligdagen ved at vælge grønne produkter. Der arbejdes løbende på at reducere den miljømæssige påvirkning, samtidig med at sikre sunde økosystemer. Bl.a. er Philips mål at være Carbon Neutral i 2020 både når det gælder faciliteter, produktion, forretningsrejser og logistik. Philips er i den forbindelse blevet anerkendt som (#2) Industri Leder af Dow Jones og er igennem flere år blevet anerkendt som førende indenfor miljø og bæredygtighed.

Prisvindende og anmelderroste babyprodukter

Ifølge en tilfredshedsundersøgelse foretaget på 9.000 kvindelige brugere af børneplejemærker- og produkter er Philips Avent nr. 1 på listen. De er desuden det mest anerkendte brand blandt forældre verden over, og er med deres produkter løbet med flere testvindende priser. Lige meget hvad du er på jagt efter til dit barn eller dig selv, står netop disse produkter som de skarpeste og altid i højeste kvalitet.

Nedenfor siden kan du desuden læse vores kunders anmeldelser af brandet og dets produkter.

Philips Avent er tilpasset alle behov

Philips Avent Brystpumper - Inspireret af baby - designet for mor

For nogle er amningen let og det mest naturlige i verden. For andre er vejen til madning af det nyfødte barn fyldt med forhindringer. I den forbindelse, vil de fleste have glæde af at bruge en brystpumpe for at stimulere mælkeproduktionen, udmalkning ved spændte bryster eller beskyttelse af ømme brystvorter eller blot at give baby alle fordelene ved modermælk, selv når mor ikke er tilstede, så deres partner eller andre kan hjælpe med at give babyen mad.

Philips Avent tilbyder forskellige brystpumper, både manuelle og elektriske, som er inspireret af den naturlige måde, som babyer drikker på.

Blandt de mest populære produkter findes også Philips Avent Natural og Anti-Colic sutteflasker, Philips Avent niplette og Avent ammeindlæg. Sutteflaskerne findes bl.a. i flere modeller, der alle er tilpasset dit barns samt dine egne behov. Herunder finder du desuden flasker, der er drypfri, og samtidig kan du ved siden af den eventuelle amning have behov for en supplerende flaske, der giver barnet en helt naturlig oplevelse. Læs også vores artikel " 10 tips til en god start på amning her"

Hele udvalget af Philips Avent babyprodukter er ligesom sutteflaskerne tilpasset ethvert ønske og behov. Dette er derfor din garanti for trygge, fantastisk udarbejdede og let anvendelige babyprodukter, og du finder alt fra prisvindende babyalarmer til sutter, drikkekopper og brystpumper - alle i et udvalg, der er med til at fuldende den første tid og udvikling med dit barn. 


Kundernes favoritter

Philips Avent Natural og Anti-Colic sutteflasker, der med sin efterligning af brystet, gør oplevelsen af at få næring gennem flaske naturligt for barnet og samtidig nemmere for dig at kombinere amning med sutteflaske. Derudover er de ultra hygiejniske og klinisk dokumenterede for at have en kolikhæmmende virkning!

Philips AVENT niplette, som er et revolutionerende og skånsomt produkt, der i løbet af nogle ugers brug vil afhjælpe kvinden med indadvendte brystvorter, således hun kan amme sit barn.

Philips Avents elektriske brystpumpe efterligner en babys suttebevægelser og får dermed mælken til at løbe hurtigere til. Brystpumpen passer til 99,98% alle brystformer/størrelser, idet den bløde silikonepude automatisk tilpasser sig din form og størrelse på brystet (op til 30 mm). Brystpumpen er udstyret med 8 stimulerings- og 16 udmalkningsniveauer, der giver en personlig tilpasset oplevelse til dit behov. Du kan anvende brystpumpen uden at skulle læne dig frem i en ubehagelig stilling. 

Philips Avent manuel brystpumpe, hvor du nemt kan pumpe modermælken direkte ned i den medfølgende AVENT sutteflaske. Den manuelle brystpumpe er særdeles effektiv, og tillader dig at have fuld kontrol over sugestyrken samt pumperytmen. Ydermere er den skøn i brug grundet dens bløde massagepude, og dens design gør den effektiv at benytte selv i en ret siddestilling.

Det mener vores kunder om Philips Avent babyprodukter.

Anmeldelse fra Helle Gaardboe Folden.
Denne brystpumpe er et rigtig godt værktøj når man skal stimulere sin mælkeproduktion. Hvis du fuldammer og føler du at du ikke kan følge med eller mener din baby ikke får nok at spise, så brug pumpen efter baby har ammet og om aftenen når baby sover, så begynder du at producere mere mælk. Jeg lagde min baby til hele tiden, som min sundhedsplejerske rådede mig til, for at producere mere mælk, men det fik ikke min mælkeproduktion op, istedet blev jeg endnu mere stresset fordi jeg følte jeg ammede konstant. Løsningen blev denne pumpe som varmt kan anbefales.

Anmeldelse fra Stephanie C.
Der er ingen tvivl - Philips Avent sutteflasker er bare de bedste på markedet!! Kolikforebyggende og bpa fri.. så bliver det da ikke bedre. Dog en lille ulempe, sutterne er lidt dyre når de skal skiftes ud hver 2 eller 3 måned og hvis låget ikke er skruet ordentligt på så render mælken ved siden af.

Anmeldelse fra Anna Fredsbo Andersen:
Den manuelle brystpumpe fra Philips Avent er rigtig god til prisen. Den hjælper dig i en snæver vending, når dagens planer ikke lige passer helt med babys spisebehov - så kan man malke ud og give baby brystmælk, selvom man ikke selv er tilstede. Sådan kan man få en almindelig hverdag med aktiviteter uden at skulle gå på kompromis, og give baby modermælkserstatning. Perfekt!

Anmeldelse fra Anita Jensen.
Phillips AVENT er de bedste flasker, jeg har prøvet. Har haft dem i gang i snart et år og det er ikke til at se de er brugt. De er nemme at gøre rene og holder godt tæt.

Søger du et kvalitetsbrand, der altid garanterer det bedste for dig og dine nærmeste? Så er du kommet på rette spor. Her hos Med24.dk udvælger vi vores produkter nøje, således vi udelukkende kan tilbyde dig og dit barn det bedste af det bedste. Vi sælger desuden produkterne til fantastiske priser og i varer til enhver smag og behov. Ud over at vi tilbyder dag til dag levering, kan du til enhver tid også opnå gratis fragt! Med24 har netop de skånsomme, prisvindende og børnevenlige Philips Avent produkter, du behøver, for at skabe den bedste og mest trygge start på et nyt kapitel. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.