Pinex

4 Produkt(er)

Pinex – Til for at skåne dig og lindre dine smerter

Smerter kan gøre det svært at komme gennem dagens gøremål, men heldigvis findes der en nyttig løsning.  

Hvad er Pinex?

Pinex er et håndkøbslægemiddel og kan derfor købes i små pakninger uden recept. Produktet indeholder paracetamol, der er et aktivt lægemiddelstof, som virker svagt smertestillende og febernedsættende. Du kan anvende Pinex til at lindre smerter såsom hovedpine, menstruationssmerter, tandpine, muskel- og ledsmerter samt til at nedsætte feber.

Du kan finde Pinex i forskellige former og produkter til både børn og voksne. Når du anvender paracetamol, er det vigtigt at påpege, at du ikke må overstige den anbefalede dosering. Så er du i tvivl om hvor mange Pinex om dagen, du må tage, så kan du læse mere om dosering af Pinex under de enkelte produkter.  

Hvordan virker Pinex?

Når vores muskler, led og andet væv bliver beskadiget, frigiver vævet stoffer, der fremkalder smerte og evt. hævelse. Pinex går ind og hæmmer disse stoffer, så du slipper for den plage, der kommer i forbindelse med smerten, og således at der kommer færre smerteimpulser fra hjernen.

Men Pinex virker ikke blot smertelindrende – det har også en febernedsættende og svagt antiinflammatorisk effekt, der varer i nogle timer – ca. indtil produktet må indtages igen.

HUSK endelig at du ved evt. hovedpine eller mavepine bør drikke masser af vand og desuden sørge for at få søvn, frisk luft og motion hver dag, da smerter kan skyldes mange ting, og du bør derfor finde årsagen til din inden indtag af håndkøbsmedicin. Tilbagevendende smerte bør altid tages op med din læge. 

Pinex er med dig hele vejen

 Pinex egner sig til at bekæmpe smerte og feber lige nu og her, og er derfor med dig hele vejen hver eneste dag, såfremt du får brug for noget smertestillende.

Udover Pinex findes der mange andre mærker der indeholde Paracetamol og virker smertelindrende og febernedsættende – her kan du få et overblik over alle mærkerne.    

Gravide eller ammende

Det anbefales at undgå alle former for medicin, når du er gravid eller ammer. Men hvis du har behov for smertestillende, er paracetamol, som er det aktive lægemiddelstof i Pinex, det, der anbefales.

Det er vigtigt, at du ikke overskrider den anbefalede dosis, og hvis du har brug for at tage smertestillende/febernedsættende over en længere periode, skal du henvende dig til din læge. 

Pinex til børn

Pinex Junior virker febernedsættende og er velegnet til at behandle alle former for svage smerter som hovedpine, tandpine, mavepine og muskel- samt ledsmerter. 

Hvilken Pinex passer til dig?

Pinex fås i flere forskellige former. De mest anvendte er:

Pinex (junior samt voksen) smelt eller smeltetabletter: er velegnet til personer med synkebesvær eller ondt i halsen. Tabletten smelter af sig selv på tungen og kan tages uden vand idet den opløses hurtigt i munden.

Pinex 500 mg tabletter: er de klassiske hovedpinetabletter, der er glatte og nemme at synke. Disse kan anvendes af både voksne og børn, der har nået en alder hvor de kan sluge tabletten med vand.

Pinex Junior oral: er helt uden parabener, tyndtflydende og en drikkevenlig mikstur.

Pinex bivirkninger

Smertestillende lægemidler, der har et indhold af paracetamol, som Panodil og Pinex er anbefalet som førstevalg. Dette skyldes at de har færre bivirkninger sammenlignet med andre typer af smertestillende medicin. Der opleves sjældent bivirkninger ved brug af paracetamol.

Vi opfordrer dig altid til at læse indlægssedlen før brug, for at få mere information om bivirkninger, doseringer og andre forholdsregler.

Nedenfor er generelle advarsler:

  • Du må ikke indtage andre paracetamol produkter, hvis du også får paracetamol ordineret fra egen læge.
  • Hvis smertesymptomerne fortsætter i mere end 3 dage, bedes du kontakte din læge.
  • Du må ikke tage Pinex, hvis du er allergisk over for nogle af ingredienserne.
  • Hvis du lider af lever- eller nyresygdom, skal du snakke med din læge inden brug.
  • Du må ikke være på antikuagulerende medicin såsom; Warfarin, Chloramphenicol, metoclopramide, domperidone and cholestyramine.
  • Læs altid indlægssedlen for detaljeret information.

Når du har fået den information du behøver, kan du nemt og hurtigt få leveret dit ønskede produkt hos Med24.dk. Vi tilbyder muligheden for fri fragt, dag til dag levering. Dit sunde valg starter her. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.