Pluggerz

Ønsker du at kunne nyde god musik uden høreskader, at få en stille nats søvn, eller at undgå irriterende tryk i ørerne på grund af vand eller under flyvning? Så kan du her finde forskellige ørepropper fra Pluggerz, der alle beskytter øret, men som tillader de vigtigste lyde at finde frem til øret.

Pas på dine ører | Hvad er Pluggerz? | Ørepropper til alle lejligheder

3 Produkt(er)

Pas på dine ører

Lyd og evnen til at høre er en kæmpe del af vores hverdag, hvor vi kommunikerer med hinanden, lytter til god musik, og generelt udnytter hørelsen til at navigere i verden. Derfor er vores hørelse også super vigtig at passe på, da man ved at udsætte sine ører for høje lyde kan risikere at skade sin hørelse permanent. De små hår inde i øret, der er i stand til at omsætte lydbølger til nervesignaler, kan blive skadede af høje lyde, og der er desværre ingen mulighed for at hele dem eller gro nye.

Vi skal derfor sørge for at forebygge ødelæggelsen inden den sker, og her har Pluggerz specialiseret sig i at fremstille ørepropper, der beskytter hørelsen, men som tillader alle de vigtige lyde at trænge igennem. 

Hvad er Pluggerz?

Pluggerz er en forgrening af firmaet Comfoor, der arbejder med høreskader forårsaget af høje lyde, og de har ført deres ekspertise indenfor området videre til Pluggerz, hvor der er sat fokus på forebyggelse. Hos Pluggerz har de en mission om at beskytte flest mulige personer mod ærgerlige høreskader, fordi de ønsker at hjælpe os til at kunne nyde lyde og musik så længe som muligt. 

Find Pluggerz ørepropper hos Med24.dk

Her hos Med24.dk ønsker vi at hjælpe alle til at passe godt på deres hørelse, og du kan derfor til gode priser finde forskellige typer ørepropper fra Pluggerz, der er tilpasset forskellige situationer, hvor hørelsen og øret er udsatte.  

Ørepropper til musikelskere

Vi ved alle sammen, at der er noget helt specielt ved at lytte til god musik til koncerter eller derhjemme, men især mange unge får i dag konstateret høreskader meget tidligt. Derfor har Pluggerz udviklet de specielle Pluggerz ørepropper music, der beskytter hørelsen mod alt for høje lyde, men som samtidig bevarer en god lydkvalitet. Du kan benytte ørepropperne i alle situationer, hvor hørelsen normalt vil blive udsat, og ikke gå på kompromis med muligheden for at høre god musik, når du er til koncert med din yndlingskunstner. 

Forbedr din nattesøvn

Med Pluggerz ørepropper sleep kan du undgå at blive vækket af baggrundslyde i løbet af natten. Filtrene i ørepropperne hjælper med at holde baggrundsstøj ude, så du kan sove mere roligt, men de lukker ikke af for vigtige lyde som alarmer eller grædende børn. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.