Protex - kondomer og glidecreme fra dansk producent

Her kan du se det store udvalg af kondomer og silikone- og vandbaseret glidecreme fra det anerkendte og populære danske mærke Protex. Læs mere om Protex her!

11 Produkt(er)

Dansk producerede kondomer og glidecreme

Protex er et af de eneste mærker, hvis kondomer og glidecreme bliver produceret, testet og certificeret på dansk jord. Det er det danske firma House of Denmark, der står bag Protex, og de har gennem de sidste mange år arbejdet på at udvikle deres række af intimprodukter. Kondomerne og glidcremerne har hver især har specielle fordele, der tilgodeser de mange forskellige behov, som du kan have. Deres sortiment omfatter både vandbaseret og silikonebaseret glidecreme foruden 5 forskellige kondomtyper med hver deres unikke egenskaber og design.  


Altid høj kvalitet

Hos Protex er det vigtigt, at deres produkter altid er af højeste kvalitet og lever op til de produktkrav, der stilles fra EU. Folkene bag Protex stræber efter at kunne tilbyde sikre og beskyttende kondomer til deres kunder, hvor der ikke bliver gået på kompromis med følelse eller nydelse. Du kan altså være sikker på, at produkterne fra Protex er gennemtestede og af høj kvalitet, samtidig med at de kan fås til gode priser her på siden.  


Protex kondomer

Kondomerne fra Protex findes i 5 forskellige varianter, som er designet med tanke på de forskellige behov, som du kan have. Uanset om du er på jagt efter ekstra tynde kondomer, kondomer med riller eller dupper eller kondomer i ekstra store størrelser, kan du finde dem blandt Protex’ kondomer. Du kan også vælge det klassiske glatte kondom, som er en populær og ligefrem løsning blandt mange.

Alle kondomerne hos Protex er fremstillede af naturgummi, og de er påført glidecreme. Når du vælger kondom, er det vigtigt, at du både overvejer behov og størrelse i forhold til kondom for at sikre, at du får den bedste og sikreste oplevelse.  


Protex glidecreme

Protex tilbyder også forskellige typer glidecreme til samleje, som kan anvendes både med og uden kondom. Glidecremerne er enten vandbaserede eller silikonebaserede, men de er alle skånsomme overfor underlivet. Et glidemiddel kan øge nydelsen for begge parter under sex, og glidecremerne fra Protex er alle af bedste kvalitet

Hvis du er på udkig efter en klassisk og effektiv glidecreme, er Protex vandbaseret glidecreme et godt valg, men du kan også vælge varianten med smag og duft af jordbær. Denne glidecreme er neutral i farven, og kan derfor nemt vaskes af overflader og tekstil som almindelig neutral glidecreme. 


Køb Protex kondomer og glidecreme her hos Med24.dk

Vi finder det vigtigt at kunne tilbyde sikre, problemfrie og behagelige løsninger til alle. Derfor kan du finde kondomer og glidecreme fra Protex blandt vores sortiment, og foruden de gode priser kan du nyde godt af hurtig og diskret dag til dag-levering af produkterne. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.