Pyunkang Yul

Pyunkang Yul er et koreansk hudplejebrand baseret på traditionelle koreanske urter og moderne videnskabelig forskning, som opretholder en sund og smuk hud. Læs mere om Pyunkang Yul lige her!

40 Produkt(er)

Bag om Pyunkang Yul

Pyunkang Yul er et koreansk hudplejebrand, der har en minimalistisk og effektiv tilgang til hudpleje. Brandet er skabt af en koreansk medicinsk klinik ved navn Pyunkang Orientale Medicin Klinik, som har specialiseret sig i traditionel koreansk medicin og hudbehandling. Pyunkang Yuls produkter er baseret på en kombination af traditionelle koreanske urter og moderne videnskabelig forskning. Pyunkang Yuls vision er baseret på filosofien om at skabe en sund hudbarriere for at opretholde en sund og smuk hud. Produkterne er skabt med naturlige ingredienser og uden tilsætningsstoffer, som kan skade og irritere huden. Pyunkang Yul fokuserer på at tilbyde produkter, som hjælper med at berolige, fugte og beskytte huden mod miljømæssige påvirkninger og stress.

Produkternes effektive og enkle formler er populære blandt hudplejeeksperter og almindelige forbrugere. Pyunkang Yuls produkter inkluderer alt fra renseprodukter og tonere til serum og cremer, som giver huden en sund og smuk glød.

Pyunkang Yul Essence Toner

Pyunkang Yul Essence Toner er en blanding af essens og toner, som er utrolig fugtgivende og næringsfyldt. Pyunkang Yul Essence Toner indeholder en masse næring og forskellige mineraler for huden, samt har anti-inflammatoriske egenskaber. Desuden absorberes Pyunkang Yul Essence Toner hurtigt og sørger for at huden bliver fugtet og styrket.

Pyunkang Yul Nutrition Cream

Pyunkang Yul Nutrition Cream er en luksuriøs og tyk moisturizer, der er rig på næring og fugt, som hjælper med at genoprette hudens pH-niveau efter rensning. Pyunkang Yul Nutrition Creams glider uden besvær hen over huden og absorberes uden en fedtet følelse. Huden holdes fugtet og næret hele dagen og forebygger rynker og fine linjer, samt giver en ungdommelig glød. Pyunkang Yul Nutrition Creams formel tager hensyn til sensitiv hud, da den kun indeholder milde og rene ingredienser, der også formindsker rødme og irritation. Du kan bruge Pyunkang Yul Nutrition Cream både morgen og aften.

Pyunkang Yul Moisture Cream

Pyunkang Yul Moisture Cream er en fugtighedscreme, der er specielt god til dig, som gerne vil genopbygge en sund fugtbalance i huden. Pyunkang Yul Moisture Cream er også velegnet til hud, der kan opleve at tykke cremer gør huden fedtet og giver urenheder. Pyunkang Yul Moisture Cream har en konsistens der nemt glider over huden og absorberes hurtigt uden at efterlade en fedtet og skinnende fornemmelse. Resultatet bliver en blød finish, der holder på fugten og stadig styrer hudens egen olieproduktion, så man undgår fedtet hud i løbet af dagen.

Pyunkang Yul Calming Moisture Barrier Cream

Pyunkang Yul Calming Moisture Barrier Cream er en mild fugtighedscreme, der formindsker rødme, irritation og sensitivitet. Pyunkang Yul Calming Moisture Barrier Cream kommer fra Pyunkang Yul´s Calming-linje, som indeholder hud-beroligende ingredienser, bl.a. centella asiatica ekstrakter og tea tree, samt ceramider, som styrker hudbarrieren, fugter og tilfører en sund glød til din hud. De fugtgivende egenskaber kommer fra 5 forskellige slags hyaluronsyrer, som giver dyb fugt til de forskellige lag i huden, hvor den udglatter og formindsker synligheden af fine linjer. Sheasmør og squalane olie danner et beskyttende fugtlag på huden, som forsegler de gode egenskaber fra de andre ingredienser.  

Hvis du døjer med hud med urenheder, bør du ikke bruge Pyunkang Yul Calming Moisture Barrier Cream mere end én gange om dagen og grundet den tykke konsistens bør du anvende cremen som det sidste i din hudplejerutine, så den ikke blokere for tyndere produkter.


Hos Med24.dk finder du altid gode priser og tilbud på Pyunkang produkter. Vi stræber efter hurtig levering, så du nemt og enkelt kan prøve dit nye yndlingshudplejebrand.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.