Rapidlash

Smukke, lange vipper og fyldige bryn er et ideal for mange kvinder - og med vippe- og brynprodukterne fra Rapidlash opnår du dit drømmelook på blot få uger! Læs mere om Rapidlash her.

1 Produkt(er)

Længere og fyldigere bryn og vipper med Rapidlash

Drømmer du om at forlænge dine tynde og korte vipper og bryn, eller vil du blot gøre dine lange vipper endnu stærkere? Uanset formålet kommer Rapidlash dine bryn og vipper til undsætning!

RapidLash® er blevet anerkendt af tilfredse forbrugere i hele verden og har vundet mange nomineringer og skønhedspriser. Internationale forskningslaboratorier med årtiers erfaring i skønhedsindustrien har været med til i at udvikle de avancerede vippe- og brynserummer, som bl.a. inkluderer Rapidlash eyelash enhancing serum, som giver bemærkelsesværdige resultater.

Rapidlash’s sortiment inkluderer bl.a.: 


RapidLash Eyelash Enhancing Serum

RapidLash vippeserum gør dine drømme til virkelighed med den innovative øjenvippeserum, der gør dine vipper synligt længere på kun 1-2 måneder. 

RapidGlam Lash Enhancing Mascserum

Som navnet "Mascserum" antyder, er RapidGlam Lash Enhancing Mascserum både en mascara og serum, da den giver ekstra fokus til øjnene med den sorte farve og giver ekstra længde, styrke og fylde efter 6 uger med den innovative formel. 

RapidShield Eyelash Daily Conditioner

RapidShield har flere funktioner; den fungerer som en vippebalsam, der giver dig sundere vipper, og samtidig som primer, der kan lægges under makeuppen for et mere intenst look. 

Videnskaben bag Rapidlash

Rapid Lash serum er formuleret med gavnlige og særligt udvalgte ingredienser, som forbedrer og styrker dine bryn og vipper. Rapidlash har udviklet den innovative HEXATEIN® 1 COMPLEX-formel bestående af seks yderst effektive ingredienser designet til at pleje og fugte dine vipper. Rapidlash eyelash serum er eksempelvis formuleret med avancerede polypeptider, som hjælper med at forbedre udseendet af vipper med kun én påføring én gang om dagen. 

Er Rapidlash sikker at bruge?

RapidLash Eyelash Enhancing Serum irriterer ikke øjnene og egner sig også til extensions-  og kontaktlinsebrugere. 

Hvordan påfører man vippeserum?

  1. Øjet skal være rent for enhver rest af makeup eller øjencreme inden påføring af Rapid Lash
  2. Rapidlash påføres på bunden af de øvre øjenvipper – lidt ligesom en eyeliner
  3. Start fra den inderste øjenkrog og udad - direkte på bunden af ​​dine øjenvipper
  4. Rapidlash eyelash enhancing serum skal bruges én gang dagligt før sengetid

Køb de effektive produkter fra Rapidlash, der styrker, plejer og forlænger dine bryn og vipper. Hos Med24.dk har vi hurtig levering og skarpe priser.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.