Raunsborg

Raunsborg repair
42 Produkt(er)

Raunsborg - Naturlig pleje med inspiration i den vilde nordiske natur

Raunsborg er et dansk brand, som blev grundlagt i 2011 på Sydfyn - samme sted som de i dag har kontor, laboratorie og produktion.

Brandet er grundlagt gennem et partnerskab med Plum A/S, som er en af de førende virksomheder inden for udvikling og produktion af hudplejeprodukter, og designeren Jim Lyngvild, og dette samarbejde har med tiden resulteret i et stort udvalg af dansk producerede plejeprodukter af høj kvalitet, som både kan bruges af kvinder og mænd. 

Med udgangspunkt i naturens skjulte gaver

Inspirationen bag Raunsborgs effektive hudplejeprodukter kommer fra den mange hundrede år gamle danske bog, Flora Danica, som omhandler den nordiske natur, hvori planternes egenskaber er beskrevet i detaljer. 

Raunsborg fandt her ud af, at naturen selv skaber små mirakler, og på denne måde fandt de et væld af effektive egenskaber hos naturens egne urter, planter og blomster, som anvendes konstruktivt i produkterne og danner grundlaget for Raunsborg. Alle produkterne er nemlig baseret på aktive stoffer fra naturlige ekstrakter, olier, vitaminer, og meget andet, der alle er unikt sammensat for at skabe det bedste produkt for dig og din hud.

Fordi Raunsborg tror på naturlig hudpleje, finder du INGEN af følgende stoffer i dine produkter fra Raunsborg: 

  • Parabener
  • Silikone
  • SLS/SLES

Samt flere andre hormonforstyrrende stoffer. 

Alle Raunsborgs produkter skabes i danske laboratorier af de mest kompetente fagfolk inden for hudpleje, og kvaliteten af hvert enkelt produkt kontrolleres hver dag. Så kan du være sikker på, at du får et produkt af den bedst mulige kvalitet, når du køber det her hos Med24.

Produkterne og serierne fra Raunsborg

Hos Med24 finder du et bredt udvalg af Raunsborg skønhedsprodukter - vi har alt indenfor plejeprodukter til ansigtet og kroppen, pleje til håret, sunlotion, skønne dufte samt en serie af plejeprodukter til mænd.

Prøv for eksempel: 
- Raunsborg Nordic - en skønhedsserie til alle hud- og hårtyper med milde nordisk inspirerede dufte 
- Raunsborg MAN - en serie af hudpleje og dufte til den kvalitetsbevidste mand  i maskulin emballage 
- Raunsborg Sensitive - en serie af skønne plejeprodukter til følsom hud hos børn og voksne uden parfume

Favoritterne:
Raunsborg Hand Cream: En bestseller! Produktet er kåret som vinder af ”Danish Beauty Awards” i år 2013, og er en særligt nærende håndcreme, der hurtigt trænger ind i huden. Den har desuden en skøn duft af birk. Fås også i en sensitive variant.  

Raunsborg Body Lotion: En rig og nærende bodylotion med en skøn duft af rabarber og solbær. Beriget med radiseolie og padderok, som giver en velnæret, stram og sund hud. Fås også i en sensitive variant

Raunsborg Anti-Age Day Cream: En særligt effektiv ansigtscreme, hvis naturlige ingredienser sikrer en gennemfugtet, glat og stram hud uden rynker og andre synlige tegn på aldring. 

Raunsborg Skin Tonic: En rensende, opfriskende og opstrammende skintonic uden alkohol, som fjerner skidt og snavs for at give dig en velnæret og frisk hud hver dag. 


Hos Med24 finder du et bredt udvalg af de naturlige, danske skønhedsprodukter fra Raunsborg - altid gode priser og mulighed for fri fragt!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.