Raz Skincare - RazSpa

RazSpa - Køb hos Med24

Danske Raz Skincare tidligere kendt som RazSpa har skabt en stribe af effektive og naturlige hudplejeprodukter til den kræsne forbruger. Mærkets vision bygger på, at hvis en ingrediens har virket i 2000 år, hvorfor skulle den så ikke forsat virke? Læs mere og udforsk det store udvalg af fantastisk hudpleje her! 

Hvad er RazSpa - Raz Skincare? | RazSpa Bestsellers | Sådan bruger du hudplejen

24 Produkt(er)

Hvad er Raz SKincare - RazSpa?

RazSpa er grundlagt af ejer Rasmus Bjørn Steen-Gørup, bedre kendt som Raz, der i mange år har undersøgt og arbejdet med, hvordan man kan bruge naturens helbredende og skønhedsfremmende egenskaber i hudpleje.

RazSpa har skiftet navn til Raz Skincare, da han nu udelukkende laver skincare produkter, og det skulle navnet gerne afspejle. 
Hele serien får nyt design, så der nu kommer til at stå Raz Skincare i stedet for RazSpa. Men fortvivl ej, dine yndlings produkter fra RazSpa, kommer du stadig til at kunne finde bare med et nyt navn.

RazSpa bestræber sig på at skabe de reneste produkter med den højeste koncentration af en given ingrediens. Mærket bygger på tusinder af års brug af helende ingredienser, som RazSpa har forbedret og potenseret. Du finder altså serummer og cremer med virksomme ingredienser, der har en lang, nordisk tradition bag sig.  

Gode arbejdsforhold og socialt ansvar

En anden grundsten i Raz Skincare er det store sociale ansvar, som mærket tager i forbindelse med udvindingen af ingredienser. Den populære Cleansing Mask er eksempelvis baseret på leer, der forarbejdes i et Fair Trade kooperativ i Marrakesh. Kooperativet drives af kvinder på en mølle, som Raz selv købte til dem i 2008. 

Selve produktionen af RazSpa sker i Danmark, hvor gode arbejdsforhold er kombineret med viden fra vikingetiden og helt op til i dag. Salget fra RazSpa er ad flere omgange blevet doneret til Mødrehjælpen og Røde Kors. Med andre ord er RazSpa til den bevidste og kræsne forbruger, der ønsker naturlige og effektive produkter fra et brand, som tager et socialt ansvar. 


Populære RazSpa - Raz Skincare hudpleje

Ønsker du målrettet behandling af din hud og de udfordringer, den har? Hos RazSpa finder du et bredt udvalg af serummer, cremer og olier formuleret til særlige hudproblemer. 

RazSpa Repair

Den helende salve er en bestseller og essentiel til tør og irriteret hud. RazSpa Repair kan med fordel bruges på tørre kinder, hænder og fødder samt mod rifter, flossede neglebånd og overfladiske sår. Fairtrade salven er derved multifunktionel og et must-have i tilfælde af tør hud. 

RazSpa AI Anti Irritation

Den flydende lotion er velegnet til dig, som har problemer med eksem, betændelse, ekstrem tør hud, akne og urenheder. Derudover anbefales RazSpa AI af Psoriasis Foreningen. Det høje indhold af virksomme stoffer gør den velegnet til behandling over hele kroppen - også i hovedbunden. Læs på produktet for anvendelse til lige netop dit hudproblem.  

RazSpa MDH

Det unikke serum er velegnet til skadet hud med urenheder, en fedtet overflade og irritation. Det matterende urteserum er med til at nedsætte sebumproduktionen i talgkirtlerne, så huden opleves som mindre fedtet. Det skønne serum kan også bruges forebyggende og som spot-behandling til urenheder. 

RazSpa A-Retinoid 5%

Den økologiske RazSpa A-Vitamin er et serum med en høj koncentration af A-vitamin. Serummet er velegnet til urenheder, solskadet hud samt rynker. A-vitaminet stimulerer kollagendannelsen for en fast og elastisk hud. 


Hvilket rækkefølge skal jeg benytte Raz Skincare til ansigtet?

Er du ved at købe dine første RazSpa-produkter, kan det virke uoverskueligt at finde ud af, hvordan du benytter produkterne rigtigt. Heldigvis kan du nemt blive guidet til, hvordan du benytter produkterne her - sådan som RazSpa selv forslår det! 

Start med en RazSpa rens

 • Cleaning Mask – multifunktionelt renseprodukt baseret på vulkanaske
 • Orange Face Peel – peelingmaske til tør og kedelig hud
 • Coffee Face Peel – dybderensende ansigtspeel

Brug produkter som skal vaskes af herefter

 • AI Anti Irritation – lotion til behandling af hudproblemer

Påfør til sidst vandholdige produkter og slut med de fedeste

På følgende liste er RazSpa’s produkter listet fra mest vandholdige til fedeste. Når du skal benytte flere hudplejeprodukter, opnår du den største effekt ved at bruge vandholdige produkter nederst og de federe produkter oven på. Husk altid at mærke efter og lytte til din krops signaler. 

 • Hh Hyaluronsyre – ultimative anti-age serum
 • Mdh - matterende serum til uren hud
 • Rh Rosehip Seed Oil – fugtgivende serum mod fine linjer
 • A-retinoid - serum mod uren, solskadet og rynket hud
 • Face Cream Calm - beroligende dagcreme til sart og følsom hud
 • Face Cream Rich - nærende dagcreme med SPF
 • E-vitamin - skønt serum særligt til arvæv og sår
 • Repair - en essentiel, helende salve

OBS. Ikke alle produkter skal bruges sammen. Dette er blot en oversigt, så det er nemmere at kombinere Raz Skincare. Husk at holde øje med, hvordan din hud reagere på produkterne og rækkefølgen. 

pil til toppen med24

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.