Regaine Forte mod hårtab

Regaine Forte kan være din løsning mod et uønsket hårtab, som viser sig i en tidlig alder. Håndkøbslægemidlet Regaine Forte kan nemlig bruges ved tidligt og udtalt hårtab som ved alopecia androgenetica, hvis du som mand oplever høje tindinger, måne eller generel udtynding i håret, eller hvis du som kvinde oplever en udtynding i håret på issen eller i nakken. 

Bekæmp hårtab med Regaine Forte | Sådan virker Regaine Forte | Bivirkninger  

3 Produkt(er)

Bekæmp hårtab hos mænd og kvinder

Vores hår er en stor del af vores identitet, og derfor kan det have stor betydning, hvis vi oplever et tidligt hårtab - både som mand og kvinde. Desværre er rigtig mange mænd arveligt udsatte overfor et tidligt hårtab, og vil allerede som unge voksne opleve høje tindinger, begyndende måne eller tyndt hår på og omkring issen.  

Med Regaine kan du bremse udtyndingen af håret og samtidig stimulere de svage hårsække til at producere nye og stærke hårstrå. 9 ud af 10 mænd fortæller, at de ved brug af et Regaineprodukt oplevede en bevaring eller genvækst af tabt hår efter 16 ugers brug.  

Du skal bruge Regaine Forte to gange dagligt, hvor du blot fordeler produktet med fingrene på det område, som du ønsker behandlet. Regaine Forte er en kutanopløsning i en smart pumpe, som er let at anvende. 


Sådan virker Regaine

Regaine Forte indeholder den særlige aktive ingrediens minoxidil, som kan hjælpe mod samt modvirke arveligt betinget hårtab.  

Minoxidil kan fremme en fyldigere og stærkere hårvækst på 4 forskellige områder, der alle påvirker folliklerne, som er en betegnelse for hårroden og hårsækken.  

Vores hår og hårsække gennemgår hele tiden forskellige faser, hvor de enten vokser, svinder ind eller er i hvileperiode og til slut falder af. Med tiden sker der en miniaturisering, hvilket betyder, at det nye hår, der gror frem fra hårsækken, er en lille smule tyndere og svagere end det forrige, hvilket til sidst vil resultere i hårtab eller skaldethed. Minoxidil modvirker denne miniaturisering, så der bliver mere plads i hårsækken til kraftigere hår og hårvækst.  

Derudover bidrager minoxidil til en øget blodcirkulation omkring hårsækkene, så de altid er rigeligt forsynet med de rette vitaminer, mineraler og næringsstoffer, som er nødvendige for hårenes vækst. 

Når håret er i den anagene fase, vokser det og bliver længere. Minoxidil stimulerer folliklerne til at komme hurtigere fra hvilefasen til den anagene fase, og så kan det hjælpe til at forlænge vækstfasen, så håret bliver kraftigere og længere og ikke falder af.  


Bivirkninger

Ligesom ved de fleste andre lægemidler, kan du risikere at opleve én eller flere af følgende bivirkninger: 

  • Hovedpine
  • Eksem
  • Erytem
  • Hudirritation
  • Kløe
  • Udslæt
  • Tør hud

Læs altid indlægssedlen inden brug, så du er indforstået med, hvordan Regaine Forte virker, samt de mulige bivirkninger, som du kan opleve. Hvis du er i tvivl om noget, kan du kontakte din læge. 


Johnson & Johnson

Den internationale medicinalvirksomhed Johnson & Johnson står bag Regaine Forte, og de har i over 130 år arbejdet for at sikre patienter, sundhedspersonale og alle andre mennesker de bedste produkter, der giver værdi i hverdagen og løsninger på problemer – store som små. I dag er virksomheden producent og udvikler af alt lige fra håndkøbslægemidler og medicinsk udstyr til produkter til personlig pleje indenfor fx hudpleje. 

Hos Johnson & Johnson er de meget bevidste om deres ansvar, og de kobler innovation, videnskab, opfindsomhed og empati i deres arbejde for at bidrage til en sundere og bedre hverdag for alle verdens indbyggere.  

Gå til top

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.