Remington

Se udvalget af lækre stylings tools og elektriske plejeprodukter fra Remington her! Det populære mærke har bl.a. udviklet glattejern, krøllejern og andre produkter til håret, så du nemt kan eksperimentere med forskellige frisurer til hverdag og fest. Udforsk hele udvalget af spændende produkter og læs meget mere om det populære mærke her!

35 Produkt(er)

Remington - fokus på kvalitet og innovation

Remington er et fashion & beauty brand, der fokuserer på at tilbyde elektriske plejeprodukter, der giver velvære og skønhed. Siden opstarten i 1937 har de produceret mange forskellige produkter inden for hårpleje, barbering, hårfjerning og grooming, som har gjort hverdagen lettere for en masse mennesker hele verden rundt - både mænd og kvinder! Lige meget hvilket look du ønsker, så kan Remington hjælpe dig med kvalitetsdygtige elektriske plejeprodukter som glattejern, krøllejern og hårtørrer. Find din favorit allerede i dag hos Med24.dk

Produkter til dine individuelle behov - for ingen er ens!

Remington har én mission - du skal føle dig smuk og tilpas. En mission de efterlever med deres produkter, der kan tilpasses lige til dine behov og ønsker. Med deres innovative teknologier og designs tilbyder de produkter af bedste kvalitet, der nemt og enkelt skaber professionelle resultater. Hvad enten du er på jagt efter et glattejern, en hårfjerner, eller et krøllejern, så får du den bedste behandling og styling med Remingtons produkter.

Remington er eksperter inden for hårstyling og har udviklet fantastiske produkter, der gør stylingen til en leg. Glattejern skal glatte og blødgøre håret, gøre det glansfuldt og ikke beskadige det. Krøllejern skal være nemme at håndtere, selv for nybegynderen, de skal lave både faste små krøller og voluminøse bløde krøller. Og hårtørrer skal ikke kun tørre håret, de skal også style og sikre bløde lokker. Alt det ved Remington, og det har de vidst siden 1937. 

Produkterne fra Remington

Hos Med24.dk har vi et stort udvalg af Remingtons mest populære produkter:

  • Krøllejern & Curler til faste, bløde, voluminøse og naturlige krøller
  • Glattejern der opvarmes på få sekunder og gøre det nemt og hurtigt for dig, at få et smukt og glat look
  • Hårtørrer, der effektivt tørre og plejer håret, samt sikre en antistatisk styling
  • Bikini Trimmer til hurtig og nem trimning på både tør og våd hud
  • Epilatorer med forskellige værktøjer, der sikre silkeblød og langvarig hårfjerning
  • Manicure- & Pedicureset, der giver professionelle resultater
  • Rensebørster til ansigtet, der efterlader huden sund med naturlig glød

Remington tilbyder 1 års ekstra garanti på deres produkter, hvis forbrugeren registrerer sit køb inden 28 dage på deres hjemmeside.

Køb Remington produkterne nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så de skønne produkter hurtig kan nå frem til dig.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.