REN Clean Skincare

ren skincare

Atlantic Kelp And Magnesium | Clarimatte | Clearcalm 3 | Evercalm | Moroccan Rose | Radiance | Rosa Centifolia

Du kan læse mere om REN Skincare og hvilke produkter du skal bruge her.

34 Produkt(er)

REN Skincare

REN Skincare er en hudplejeserie, som er højteknologisk og med kliniske resultater. Serien er fremstillet under helt nye teknologiske formler, hvor syntetisk parfume, mineralske olier, petrokemikalier, kunstige skummemidler, syntetiske farver, animalske ingredienser og parabener helt undgås.

Desuden er REN helt fri for potentielt irriterende stoffer, som f.eks. glycoler og diglycoler(f.eks. propylenglycol), PEG's, PPGs, urea, D.E.A, T.E.A, PABA og andre syntetiske solfiltre,  alifatiske alkoholer/ hydrocarboner, ftalater, fumarater, aminer, alkanolaminer, syntetiske AHA/BHA, polyakrylamid, metakrylat, elastomerer, poloxamer, styren, vinyl, polyquaternium, syntetiske chelatdannere, nylon, nitriter, nitrater, nitrosaminfrigøre, bromater, fluorider, aluminium osv.

Rene bioaktive ekstrakter, bliver fremstillet ud fra biovidenskab - organisk kemi og er derfor nøje udvalgt, da de samarbejder med hudens videnskabelige opbygning. Bioteknologi og cellulær biokemi er kernen, når REN-produkterne fremstilles og derved opnås høj ydeevne og produkter der giver renhed og velvære.

REN Skincare er inddelt i 13 forskellige produktserier, som er tilpasset til forskellige hudtyper samt alder.

Essentiel rens og fugt:

Rosa Centifolia er en essentiel renseserie, som er baseret på 100% naturlig Rosa Centifolia. Aktive ingredienser beskytter hudens kapillærer system, renser og op opfrisker. Gode renserutiner er det essentielle grundlag for en sund og og harmonisk hud.

Vita Mineral er en essentiel fugtserie, som er fremstillet til at fugte, nære og genopbygge huden med vitaminer og mineraler. Fugt giver huden vitalitet og skaber god balance i ansigts, læbernes og øjnenes kontur.

Anti-age:

Keep Young and Beautiful opstrammer og løfter huden samt giver den et yngre og glattere udseende. Den unikke hyaluronkompleks opstrammer huden på blot 30 minutter og viser spektakulære resultater efter blot 28 dage. Formålet med produkterne er at
opstramme, give intensiv fugt, mindske linjer, udglatte huden overflade og give huden et øjeblikkeligt løft.

V-cense 30+ bekæmper de første tegn på aldring ved at forsinke aldring og bevare hudens ungdom. Samtidig beskytter den aktivt, udrenser og fornyer stresset hud. De første tegn på aldring reduceres og giver fornyet vitalitet, ved at bekæmpe hudens påvirkning af solen og forurening. Formålet med produkterne er at reducere og udglatte synlige rynker, fugte, genoprette udstråling, udrense og reparerer skader fra UV-stråler.

Bio Retinoid 40+ minimerer synligheden af rynker. Med sin dobbelt revolutionerende teknologi, vil huden regenerere og giver et retinol-lignende resultat, helt uden at irritere huden. Formålet med produktet er at udglatte rynker, give intensiv fugt, genoprette udstråing og rense og reparerer skader fra UV-stråler.

Sirtuin 50+ før og efter overgangsalder er en global anti-age, som er fremstillet til at genkende tegn på aldring, som er relateret til hormonel ubalance før og efter overgangsaldren. Formlet med produktet er at udglatte rynker, opstramme, styrker hudens egen barrier, mindsker sensivitet, giver intensiv fugt og renser og reparerer skader fra UV-stråler.

Hudtyper:

Evercalm til sensitiv hud er en bestseller, da den træner huden i at være mindre sart og forbedrer huden immunforsvar. Evercalm giver videnskabelige beviser på behandling af rødme og sensititet, da den har kraftfulde antioxidanter, beskytter og reparerer. Formålet med produkterne er at berolige betændt hud, virke smertestillende og hjælper huden til at styrke sin egen barrier.

Clarimatte til kombineret hud normaliserer hudens talgproduktion, helt uden skrappe midler. Dens unikke bioteknologiske effekt, som er kombineret med to aktive og vegetabilske ekstrakter, kontrollerer produktionen af talg og forebygger derved urenheder. Fprmålet med produkterne er at sprede og regulerer overskydende talg, give en blid eksfoliering, rense i dybden, giver antibakteriel effekt uden at irritere, mindske urenheder og lindre.

Clearcalm 3 til uren hud bekæmper de tro faktorer, som forårsager acne. Samtidig reducerer den inflammation helt uden at irriterer huden. Formålet med produkterne er at bekæmpe acne, at give en ikke-irriterende antibakteriel proces, eksfolierer, reducerer hudorme og bumser, mindske pigmenteret ar, berolige og lindre.

Dry Range til tør og dehydreret hud danner et ultra fugtgivende skjold, der genopretter hud med lipider i huden og sikre en sund cellefornyelse og beskyttende barrier. Kombinationen af hyaluronsyre og lipidkompleks giver overhuden en mere glat og strålende overflade. Formålet med produkterne er at give intensiv fugt, forebygge fugttab, reducere fine linjer og gør huden mere glat, styrke hudens egen barrier, lindre og berolige.

Radiance til kedelig og livløs hudfarve, er fremstillet til at udglatte hudens overflade, booste vitaliteten og udstrålingen. Formålet med produkterne er at eksfolierer og forny huden, booster udstrålingen, reducering af døde hudceller og uperfektheder.

Flash giver et øjeblikkeligt resultat. Produktet reducerer på blot 1 minut grå og trist hud og gendanner udstrålingen. Med sin nye formel med koncentreret vitamin C, opleves resultatet så hurtigt og giver en unik og innovativ behandling. Formålet med produktet er at reducerer grå udtryk og træthed i huden, lysne, øge energiniveauet samt udrense og reparerer huden efter UV-skader.

Moroccan Rose giver en luksuriøs og yderst velduftende hammam oplevelse hjemme i badeværelset. Produkterne er fremstillet til at fugte, nære, eksfoliere og berolige huden.
Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.