Resorb


Resorb hjælper til at genoprette din væskebalance, hvis du f.eks. har svedt meget, haft diarre eller været syg på en anden måde, hvor du har tabt meget væske. Læs mere om Resorb her!  

5 Produkt(er)

Resorb - Få styr på væskebalancen

Væskebalancen er en afgørende faktor for kroppens overordnede sundhed. Omkring 60% af en voksnes kropsvægt er vand, hvilket understreger dens betydning for vores fysiologi.  

Hvis du ikke sørger for at holde din krop hydreret, kan det forårsage hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær. Hvis du har brug for at genoprette din væskebalance i kroppen, kan du benytte Resorb til at hjælpe dig med dette. 

Hvad er Resorb?

Resorb er en oral brusetablet eller pulverblanding, der hjælper med at genoprette væskebalancen i kroppen, hvis du f.eks. har haft diarre, anden sygdom eller været meget fysisk aktiv, hvor du har mistet væske. Resorb indeholder elektrolytter og glukose, som kan hjælpe med at genopbygge tabt væske og holde din krop hydreret. 

Her finder du Resorb i forskellige smage og varianter: 

  • Resorb Boost pulver
  • Resorb Original Hindbær brusetablet
  • Resorb Original Appelsin brusetablet
  • Resorb Original Mango brusetablet
  • Resorb Original Sommerbær brusetablet
  • Resorb Sport Citrus pulver


Sådan bruger du Resorb

Når kroppen mister væske gennem sved, diarré, opkastning eller feber, kan det føre til dehydrering. Resorb hjælper med at genopbygge disse tabte væsker ved at give kroppen de nødvendige elektrolytter og glukose. 

Resorb genskaber salt- og væskebalancen, hvilket gør det nemmere at komme til kræfter igen.  

Resorb er let at bruge. Det leveres i pulverform eller som brusetabletter, der skal blandes med vand. Efter at have opløst pulveret eller tabletten i vand, drikker du opløsningen for at genopbygge dine tabte væsker og elektrolytter. 

Dosering af Resorb brusetabletter:

Voksne og børn fra 11 år: 2 brusetabletter 2 gange daglig. Opløs tabletten i 120 ml. vand eller 2 tabletter i et normalt glas vand. 

Børn 3-11 år: 1 brusetablet 2 gange daglig. Opløs tabletten i 120 ml. vand.

Drik først når tabletten er helt opløst. 

Dosering af Resorb pulverform:

Voksne og børn over 11 år: 1 pose opløses i 250 ml vand og røres rundt. Der kan indtages op til 2 poser dagligt. Fordele ved Resorb

Der er flere fordele ved at bruge Resorb. Nogle af de mest bemærkelsesværdige inkluderer: 

  • Resorb hjælper med at genopbygge tabte væsker hurtigt, hvilket er især vigtigt for personer, der har mistet en stor mængde væske.
  • Med Resorb kan du nemt opretholde din væskebalance, uanset hvor du er. Alt, hvad du skal gøre, er at opløse pulveret i vand og drikke det.
  • Udover at genopbygge væskebalancen tilføjer Resorb også kroppen vigtige mineraler.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.