Rodalon - Desinfektion til overflader i hjemmet

Rodalon - Desinficerende middel - Testet effektivt mod Coronavirus

Rodalon laver desinfektionsmidler, som effektivt fjerner bakterier og uønsket lugt fra tøj og overflader både indendørs og udendørs. Find det rette Rodalon produkt her! 

Rodalon Indendørs | Rodalon Spray | Rodalon Sportsvask | Rodalon Skimmel | Rodalon Udendørs 

5 Produkt(er)

Gør dit hjem rent med Rodalon Indendørs

Rodalon Indendørs er et uundværligt redskab, hvis du skal gøre rent i hjemmet. Det er et universelt og ph-neutralt desinfektionsmiddel, som er skånsomt og mildt at anvende. Rodalon Indendørs bleger ikke, så derfor kan du bruge det på alle vandfaste og porøse overflader til at dræbe bakterier og svampedannelse, og på denne måde få fjernet uønsket lugt. 

Almindelige universelle vaskemidler fjerner ikke lige så effektivt bakterier, da de ofte ikke har en desinficerende egenskab. Både Rodalon Indendørs og Rodalon Spray er til indendørs rengøring, når du gerne vil fjerne bakterier og lugt. 


Lugt i bilen? Prøv Rodalon Spray og kom af med dårlig lugt

Mange ved det måske ikke, men uønsket lugt kommer ofte af bakterier. Så uanset om lugten sidder i din skjorte, sokker eller i lædersæderne i bilen er bakterier meget muligt årsagen til lugtens tilstedeværelse. 

Det kan virke besværligt og som en lang proces at skulle fjerne lugt fra en bil, men det er faktisk nemmere end du måske lige tror. Med Rodalon Spray til indendørs brug kan du nemt og effektivt fjerne uønsket lugt fra din bil eller andre indendørs områder.  

Rodalon Spray fjerner bakterier og hermed også lugten, så din bil igen kan dufte frisk. Rodalon Spray bleger ikke, så du kan roligt bruge det på overflader, som er farveægte og kan tåle vand. 

Du kan med fordel gøre Rodalon Spray til en del af din rengøringsrutine af bilen. På denne måde kan du forebygge lugt, i stedet for at vente til at skaden er sket.  


Kom dit jordslået tøj til livs med Rodalon Sportsvask

Hvis dit tøj er blevet jordslået, kommer det sig af en svampeinfektion grundet fugt. Du kan kende jordslået tøj pga. små mørke pletter eller en indelukket, muggen lugt. 

Du har måske før smidt dit jordslået tøj ud, men der findes altså en nem løsning på problemet. Rodalon Sportsvask virker aktivt på bakterier, som ofte er årsagen til dårlig lugt. Almindeligt vaskemiddel er ikke desinficerende som Rodalon Sportsvask er, og derfor fjerner almindeligt vaskemiddel ikke lige så effektivt dårlig lugt. 

Rodalon Sportsvask bleger ikke dit tøj, og er uden parfume og farve. Derfor kan Rodalon Sportsvask også anvendes til dit helt sarte tøj og altså ikke kun sportstøj. Du kan nemlig anvende Rodalon Sportsvask til både undertøj, skjorter, t-shirts, sportstøj osv. - alt der kan være ekstra udsat for bakterier. Derudover kan du faktisk anvende Rodalon Sportsvask uden at tilsætte almindeligt vaskemiddel, hvis det bare er fordi dit tøj lugter, og på denne måde sparer du på sæben. Er dit tøj derimod plettet, kan du bruge Rodalon Sportsvask som skyllemiddel, så du effektivt både får fjernet pletter og uønsket svedlugt. 


Døjer du med skimmelsvamp i hjemmet?

Når der bliver koldt udenfor, har vi en tendens til, ikke at være lige så gode til at få luftet ordentlig ud i hjemmet, og dette kan gøre indendørsklimaet meget indelukket. Det er derfor vigtigt at få luftet godt ud, så vi skaber et sundt indeklima, ellers kan det give anledning til, at en ny gæst flytter ind: nemlig skimmelsvamp. 

Selvom du er god til at lufte ud, er der bare nogle steder, som har en større tendens til skimmelsvamp end andre. Dette kan f.eks. være i kælderen, vindueskarme og i fugerne f.eks. på badeværelset. Skimmelsvamp opstår grundet fugt og dårlig udluftning, og kan ofte ses som små sorte pletter. 

Rodalon Skimmel går ind til dræber svampesporene, men det kan ikke fjerne de små sorte pletter, hvis de har sat sig for godt fast i materialet. Derfor bør du både bekæmpe og forebygge skimmelsvamp med Rodalon Skimmel.  


Fjern belægninger med Rodalon udendørs

Havemøbler, fliser og hegn er bare nogle af de få ting, som kan få diverse belægninger på overfladen, og du har sikkert prøvet flere dyre midler, til de forskellige overflader, i håb om at fjerne belægningerne. Men hvad nu hvis der var ét rengøringsprodukt, som kunne bruges på alle disse overflader? 

Rodalon udendørs kan klare rengøringen af alle udendørs overflader, så du slipper for at have mange forskellige produkter til at stå. Dette vil gøre den udendørs rengøring meget lettere for dig. Rodalon udendørs kan bruges lige meget, om overfladen er af plastik, jern, træ eller anden form for materiale. Alt afhængigt af, hvilken form for materiale der er tale om, kan sværhedsgraden af rengøringen være forskellig. 

Hvis overfladen er hård, har belægninger sværere ved at sætte sig fast og trænge igennem. Her vil det være nemt at rengøre. Er der derimod tale om blødere materiale så som ubehandlet træ, skal der lidt mere arbejde til at gøre overfladen ren. 

Lad Rodalon udendørs gøre arbejdet både nemmere og billigere for dig. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.