Rosalique

Lider du af rosacea eller vil du bare gerne dæmpe rødme i ansigtet? Rosalique er ideel til netop dette, bl.a. ved hjælp af de grønne mikrosfærer, som neutraliserer rødme. Bliv klogere på Rosalique og Rosalique 3-i-1 Anti-Rødme Creme her! 

Hvad er Rosalique? | Sådan virker Anti-Rødme Cremen | Rosacea & sensitiv hud

2 Produkt(er)

Rosalique – dermokosmetiske teknikker

I 2018 blev Rosalique lanceret som et nyt og effektivt produkt til personer med rosacea og sensitiv hud. Brandets produkt er inspireret af Dr. Schiele’s filosofi – en tysk forsker som har brugt fem årtier på at researche bl.a. dermatologi. Det er altså med et udgangspunkt i forskning, at Rosalique er opstået. 

Det koncentrerede og målrettede arbejde har båret frugt: Rosalique 3 in 1 Anti Redness Miracle Formula er på ingen tid blevet en bestseller og har desuden vundet Danish Beauty Awards Niche-pris i 2019. Med andre ord er den skønne anti-røde creme effektiv – og derfor populær blandt mange. 


Sådan virker Rosalique Anti Redness Creme

Den højeffektive dagcreme har en unik 3-i-1 formel, som både nærer, dulmer og beskytter huden. På den måde er det et fantastisk multifunktionelt produkt, som kan hjælpe mange med tendens til irriteret, sensitiv eller rødmende hud i ansigtet. 

Den lækre creme har solfaktor 50 og kan dermed beskytte ansigtet mod solens stråler. Solens UVA-stråler kan gøre dig brun, men kan også forårsage rynker og fotoaldring af huden. UVB-strålerne kan derimod give dig rød og solskoldet hud, ligesom strålerne i yderste konsekvens kan forårsage hudkræft eller modemærkekræft. Begge disse typer af stråler beskytter Rosaliques solfiltre imod. 


Rosalique Anti-Redness cremes anden funktion er pleje af huden, der gør den velegnet som en dagcreme. Det er med ingredienser som sheasmør, Vitamin B5 og zeolit at Rosalique får sine anti-rødme egenskaber. Ingredienserne virker beroligende på irritation og rødme, så din hud bliver mere ensartet i tonen. 

Udover solbeskyttelse og pleje af huden, har Rosalique den fordel, at den kan benyttes som både dagcreme, BB-cream eller foundation. De grønne mikrosfærer hjælper med at neutralisere rødme så du får en smuk og ensartet overflade. Det er dog vigtigt, at du blender Rosalique cremen godt ind i huden. Cremen er nemlig helt grønt og antager først en mere brun/gullig farve, når den er blevet påført og masseret ind i huden. 

Fordele ved Rosalique Anti-rødme creme

 • 100% parfumefri
 • SPF 50 med UVA & UVB-beskyttelse
 • Plejende egenskaber
 • Multifunktionelt produkt
 • Dermatologisk testet
 • Velegnet til sensitiv og rød hud
 • Anti-inflammatorisk
 • Rødme-reducerende

Sådan anvender du Rosalique Anti Redness Miracle Formula

Alt efter dit behov kan du benytte Rosalique på forskellige måder. Produktet kan både bruges som erstatning for BB-creme eller foundation, ligesom du også bare kan bruge den som dagcreme eller primer under din makeup. Det bedste resultat fås ved at påføre Rosalique om morgen. Påfør cremen lidt efter lidt og massér den grundigt ind i huden fra midten af ansigtet og ud. Fokusér på de områder med tendens til irritation og rødme. 

Tip! Benyt den smarte Rosalique Foundationbørste til påføring af Rosalique 3i1-creme 


Rosacea & sensitiv hud – lindring og dækning med Rosalique

Rosalique henvender sig til både kvinder og mænd med sensitiv og rød hud, samt personer med hudlidelsen rosacea. Men hvad er rosacea egentlig? Og hvor går grænsen mellem rødmende hud og en reel hudsygdom? 

Sensitiv/sart hud er en hudtype, der ligesom alle andre hudtyper kræver målrettet pleje. Hvis du har sart hud, reagerer den på omgivelserne omkring dig og du kan opleve røde plamager. Din hud vil føles tynd og skrøbelig med tendens til tørhed, da den har svært ved at holde på fugten. 

Sensitiv hud er ikke et problem i sig selv, men kræver omsorg og plejende produkter målrettet din hud. Gå efter milde, fugtgivende produkter – eventuelt uden parfume. Derudover er solfaktor og antioxidanter et must! Rosaliques Anti-rødme Creme er på den måde perfekt til netop denne hudtype, da den både plejer, beskytter og dækker rødmende hud.  


Hvad er rosacea?

Huden er kroppens største organ, og ligesom du kan have kroniske tilstande eller sygdomme i dine andre organer, kan du også have hudsygdomme. Rosacea er en kronisk betændelse af huden i ansigtet. Årsagen til rosacea er ukendt, men sol og langvarig brug af cremer med binyrebarkhormon kan have indflydelse på sygdommen. 

Symptomer på rosacea

 • Begyndende rødme
 • Små blodkar på kinder og næse udviser sig og er synlige
 • Små knopper og bumser udvikler sig og spreder sig i ansigtet
 • Talgkirtler på næsen kan hos nogle udvide sig, så næsen virker stor og klumpet
 • Eventuelt problemer med irritation eller betændelse i øjnene og ved øjenlågsranden

Ved mistanke om rosacea skal du kontakte din læge, der kan undersøge dig og stille diagnosen. Rosalique kan hjælpe med at berolige huden samt dække de udvidede blodkar, men ved medicinsk behandling kan din læge hjælpe dig. En høj solfaktor året rundt samt mindsket indtag af alkohol og stærk mad er dog gode steder at starte. 


Køb Rosalique hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du Rosalique produkter til gode priser. Når du handler hos os, får du fri fragt over 200 kr. Og hurtig levering! Er du medlem af vores gratis kundeklub får du ofte gode medlemsbonusser og tilbud på mange af vores fantastiske produkter.  

pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.