Saltstick

Saltstick salttabletter
9 Produkt(er)

SaltStick Caps er formuleret til at minimere varmestress og muskelkramper på grund elektrolyttab. Produktet er ideelt til atleter der dyrker deres sport under varme forhold eller på anden vis er udsat for et støre svedtab. Dette gælder således for længere distancer som cykelløb, marathonløb, ironman triathlon og lignende. 

SaltStick er udviklet af Jonathan Toker, Ph.D., som dengang var en canadisk triatlet på elite-niveau, der boede i det sydlige (og varme) Californien. Han modtog ph.d. i organisk kemi fra Scripps Research Institute i 2001, arbejdede i biotek-industrien i 5 år og kørte i de professionelle rækker som triatlet og løber i 5 år.

SaltStick Caps blev udviklet som et led i et videnskabeligt studie om elektrolyttab i sved, meget biotilgængelige ingredienser og med brug af forsøgspersoner. De første dispenserprototyper blev vist på Interbike-branchen i Las Vegas i september 2005 og blev brugt af topatleter ved Ironman World Championship på Hawaii et par uger senere.  Det første kommercielle salg var ved arrangementet i Ironman 70.3 i Californien i marts 2006. SaltStick Caps er siden blevet de mest anvendte kapsler til elektrolytudskiftning. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.