Salvequick

Læs mere om Salvequick og deres mange effektive plastre og vabelplastre her!
Find en guide til det rigtige vabelplaster her | Vabelplaster | PlasterHistorien om Salvequick 

34 Produkt(er)

Find en guide til det rigtige vabelplaster her

Salvequick har lavet to forskellige typer vabelplastre. Deres originale vabelplaster er ideel til gnavsår og vabler på både hæl og tær. De beskytter mod tryk og friktion, når du går, og sikrer samtidig en hurtigere sårheling. 

Salvequick vabelplaster

Udover almindelige sårplastre producerer Salvequick også vabelplastre. En vabel opstår oftest, når du bruger nye sko eller går i sandaler og høje hæle uden strømper. Risikoen for vabler øges, når dine fødder er varme og hævede under f.eks. træning eller en gåtur. Salvequick vabelplaster kan virke både forebyggende og efter en vabel er opstået. Et vabelplaster minimerer tryk og friktion omkring vablen, så du nemmere kan gå og bevæge dig.


Salvequick har ud over deres originale vabelplastre også udviklet det nye Blister Rescue vabelplaster, som har en smart sårpude, der beskytter vablen ekstra godt, når du fjerner plasteret igen.


Salvequick plaster

Plastre er en uundværlig del af alle hjem. Alle har plastre liggende i skabet, til når uheldet er ude. Salvequick er en ledende virksomhed inden for udvikling og produktion af plastre. De har plastre til ethvert sår, så du sikkert og uhæmmet kan fortsætte dine gøremål. Salvequicks plastre kan anvendes til både mindre snitsår og større hudafskrabninger på hele kroppen. Deres mange plastre beskytter såret mod snavs og bakterier, så der ikke opstår betændelse, og såret hurtigere kan hele.

Salvequick har udviklet mange forskellige typer plastre og i mange forskellige størrelser. Det er vigtigt, du vælger den rigtige plasterstørrelse, så plasterets sårpude dækker hele såret. Du skal også vælge den rigtige type af plaster, som passer bedst til dine behov. Salvequick har et plaster til ethvert behov, og du finder i deres sortiment både Salvequick Aqua Block, Aqua Resist, Textile, Sensitive samt Salvequick Maxi Cover. Salvequick Aqua Block er et 100% vandtæt plaster, som er god til de fleste sår. Deres Textile plaster er ekstra fleksibelt, og er derfor velegnet til sår omkring led såsom albuer og knæ. Salvequick Sensitive er et plaster særlig udviklet til sensitiv hud, som er lavet med en mildere lim, der ikke irriterer huden.

Hos Med24.dk har vi et stort udvalg af de mange Salvequick plastre. Vores sortiment består bl.a. af:

  • Salvequick Aqua Resist Plaster – 40 stk.
  • Salvequick Textile Elastic Plaster – 75 cm
  • Salvequick Aqua Block Plaster – 12 stk.
  • Salvequick Extra Sensitive Plaster – 50 cm
  • Salvequick Minions Plaster – 20 stk.

Historien om Salvequick

Salvequick blev grundlagt tilbage i 1947 af Christian Cederroth. Efter 2. Verdenskrig fandt man ud af, at privatpersoner også har behov for plaster i hjemmet. I 1947 blev det første plaster så produceret i Stockholm og fik navnet Salveplast. I 1953 revolutionerede Salvekvik, som det hed dengang, plastermarkedet. De lancerede nemlig Europas første enkeltstyks plaster. Plastrene blev hurtigt en succes, og spredte sig fra Sverige og ud over resten af verden. I dag sælger Salvequick omkring 20 millioner pakker plastre hver dag, og kan findes i de fleste hjem, skoler og arbejdspladser.

Hos Med24.dk har vi et stort udvalg af de mange vabelplastre fra Salvequick. Vi har flere af de originale vabelplastre, samt de nye Blister Rescue vabelplastre. Vores udvalg består hos Med24.dk bl.a. af: Salvequick Vabelplaster Hæl, Salvequick Valbelplaster Tå, Salvequick Vabelplaster Mix, Salvequick Blister Rescue Extreme Hæl samt deres Salvequick Blister Rescue Tå.

Køb de mange plastre og vabelplastre fra Salvequick nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så produkterne hurtigt kan nå frem til dig.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.