Sanex

Sanex - holder huden sund

Se det store udvalg af shampoo, shower gel og deodoranter fra Sanex. Det britiske mærker er kendt for de billige priser, effektive produkter og er mange varianter. Bliv klogere på de mange produkter her, hvor du bl.a. kan læse mere om Sanex Zero%-serien. 

Hvad er Sanex? | Sanex Shampoo & Shower gel | Sanex Deodoranter | Sanex Zero% 

25 Produkt(er)

Hvad er Sanex?

Sanex er et britisk mærke, der har specialiseret sig i hud- og hårplejeprodukter. Brandets store erfaring og ekspertise indenfor pleje af huden ses i deres store udvalg af spændende og effektive produkter. 

Sanex forsøger altid at skabe produkter, der bedst muligt understøtter hudens naturlige processer. Brandet har samtidig forståelse for, at hud er lige så forskellig som mennesker, hvorfor behovet for fugt, pleje og omsorg kan variere fra person til person. 

I det store sortiment fra Sanex hos Med24.dk finder du primært produkter til badeværelset i form af håndsæbe, shampoo og showergel samt Sanex deodoranter. Bliv klogere på de spændende og effektive produkter til krop og hår her!


Sanex Shampoo & Shower gel

Sanex’s sortiment af personlig pleje rummer bl.a. de populære Sanex Shampoos og Sanex Shower gels. Uanset om du har normalt hår, der bare skal vaskes og plejes, eller om du leder efter en smart 2-1 shampoo med balsam, finder du det hos Sanex. Derudover er Sanex Skælshampoo også meget populær, da den dermatologisk testede formel effektivt modvirker skæl i hovedbunden uden at irritere huden.  

Du kan også pleje og fugte din hud i badet med en af mange Sanex Shower Gels. Den innovative Sanex Shower Gel Hydrate 24H Oil er velegnet til pleje af meget tør og flaget hud, mens Sanex BiomeProtect Moisturising Shower Gel renser og plejer huden med præbiotika og probiotika.  

Med andre ord finder du badeprodukter til alle hudtyper og behov hos Sanex.  


Sanex Deodorant

Hold svedlugten for døren med en effektiv Sanex deodorant. Uanset om du er mand eller kvinde finder ud nemt den perfekte deodorant til dine behov i sortimentet.  

Sanex Men Deodorant

Mange mænd er glade for en velduftende deodorant, som samtidig ikke irriterer huden. Med den fantastiske Sanex Men 7-in-1 Deodorant Roll-On får du masser af skønne egenskaber – endda til en enestående pris! Den smarte roll on deodorant beskytter således både mod sved, uønsket lugt og irritation, ligesom den ikke efterlader pletter på tøjet eller udtørrer huden. 

Er du mere til en spray deodorant, finder du også sådan en hos Sanex. Sanex antiperspirant til mænd holder huden frisk og lugtfri i op til 48 timer, så du kan klare hverdagens udfordringer uden at lugte.  

Sanex Deodorant til kvinder

Sanex Deo til kvinder giver dig rig mulighed for at finde den perfekte deodorant til dig. Uanset om du leder efter en stærk antiperspirant mod sved og uønsket lugt, eller om du gerne vil undgå pletter på tøjet, finder du en passende variant hos Sanex. 

Blandt de mest populære deodoranter er: 

  • Sanex Dermo Protector Roll-On
  • Sanex Dermo Invisible Deo Roll-On

Sanex Zero%

Sanex Zero% er en serie af Sanex-produkter uden parfume. Alle produkterne er enten markeret Uden Parfume, certificeret Svanemærket eller certificeret af Asthma Allergy Nordic. På den måde er du sikker på, at du eksempelvis kan finde en Sanex deo uden aluminium og at du undgår parfume i din shower gel. 

Hos Med24.dk finder du følgende Sanex Zero%-produkter: 

  • Sanex Zero% Deo Roll-On
  • Sanex Zero% Shower Gel
  • Sanex Zero% Shampoo
  • Sanex Zero% Hand Wash

Køb Sanex hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du altid Sanex til gode priser, ligesom vi ofte har gode tilbud på Sanex. Du får fri fragt over 200 kr. og hurtig levering! 

pil til toppen med24

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.