Scandinavian Biolabs

Læs mere om det danske mærke Scandinavian Biolabs og deres skønne produkter her!

14 Produkt(er)

Hvad er Scandinavian Biolabs?

Scandinavian Biolabs udvikler og producerer hårplejeprodukter mod hårtab til både mænd og kvinder. Deres produkter bliver udviklet, testet og produceret i Danmark, hvor de har fokus på både miljø og etik lige fra producenten og ud til distributørerne. Scandinavian Biolabs har en vision om at skabe produkter, der har en reel effekt, som forbrugerne tydeligt kan mærke og se. Hos Scandinavian Biolabs går de meget op i gennemsigtighed, så forbrugerne altid ved, hvad de får, og hvad de kan forvente af deres produkter.

Videnskaben

Forskning viser at 57% af kvinder og 73% af mænd vil opleve hårtab inden de fylder 80 år. Det betyder, at mange kommer til at kæmpe med hårtab og følgerne deraf på et tidspunkt i deres liv. Derfor har Scandinavian Biolabs udviklet hårplejeprodukter, som bekæmper netop hårtab i de tidlige stadier. Deres produkter er særlig udviklet til personer under 50 år, der oplever de første tegn på hårtab. Scandinavian Biolabs har udviklet deres Bio-Pilixin Formula, der er udviklet på baggrund af videnskabelig research inden for området. Deres Bio-Pilixin Formula er designet til at pleje både hovedbund og hår, så der opstår nye vækstmuligheder for håret.

Effektive produkter fra Scandinavian Biolabs

Alle produkterne fra Scandinavian Biolabs er baseret på naturlige ingredienser, som udelukkende er plantebasserede. På trods af de naturlige ingredienser går de ikke på kompromis med den høje kvalitet og effektivitet. Deres Hair Growth Serum har også vundet en pris til Global Makeup Awards i år 2020 inden for kategorien “bedste hårbehandling”, og hvis ikke du oplever resultater efter brug af produkterne i 150 dage, tilbyder de fuldtilbagebetalingsgaranti. Du kan læs mere om betingelserne for tilbagebetalingsgarantien på deres hjemmeside scandinavianbiolabs.dk. Hos Med24.dk har vi et bredt udvalg af de skønne produkter fra Scandinavian Biolabs, vi har både serum, shampoo og conditioner til både mænd og kvinder. Udvalget af Scandinavian Biolabs hos Med24.dk består bl.a. af deres:

  • Scandinavian Biolabs Hair Growth Serum Women – 100 ml
  • Scandinavian Biolabs Hair Strength Shampoo Men – 250 ml
  • Scandinavian Biolabs Hair Recovery Conditioner Men – 250 ml
  • Scandinavian Biolabs Eyelash Growth Serum – 6 ml

Køb de lækre hårplejeprodukter mod hårtab fra Scandinavian Biolabs nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så de skønne produkter hurtigt kan nå frem til dig.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.