Scence

Med hudplejeprodukterne fra Scence plejer du både huden og planeten! Hudplejeprodukterne indeholder nemlig udelukkende veganske ingredienser, der er indhyllet i plastikfri, bæredygtig papiremballage. Læs mere om Scence her.

20 Produkt(er)

Scence – økologiske hudplejeprodukter med naturlige ingredienser

Scence gør det nemt at træffe det gode valg – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller effektivitet. Visionen for den lille håndværksvirksomhed baseret i Cornwall, England er at skabe hudplejeprodukter baseret på veganske, økologiske ingredienser med omtanke for miljøet. Men hvorfor gøre hudplejen vegansk? ”Fordi vi kan,” ville Scence helt enkelt svare. For der findes netop masser af plante- og mineralbaserede alternativer, så vi kan undgå at bruge ingredienser, der stammer fra dyr. Du kan altså være sikker på, at man har haft naturlighed, effektivitet og bæredygtighed i tankerne, når du udforsker hudplejeprodukterne fra Scence. Desuden er hudplejeprodukterne fremstillet med milde dufte, hvilket gør, at de både kan anvendes af mænd og kvinder.

Scence er både god for din hud og god for vores planet!

Scence har til formål at pleje huden såvel som planeten, så du kan anvende din deodorant, body balm, face balm eller lip balm med god samvittighed. Alle Scence hudplejeprodukter er produceret med en miljøvenlig emballage uden plastik, som med andre ord betyder, at emballagen er baseret på papir og derfor kan komposteres og genanvendes, når du er færdig med at have glæde af dit hudplejeprodukt. Men selvom Scence sparer på både plastik og unødvendige ingredienser, sparer de bestemt ikke på kvaliteten! Der bliver ikke gået på kompromis med hverken effektivitet eller kvalitet, når du anvender et Scence-produkt.

Deodorant uden aluminium – holder dine armhuler lugt- og fugtfri hele dagen

Scence har udviklet en række af økologiske, veganske hudplejeprodukter, der dækker over Scence hand balm, lip balm, body balm, face balm og ikke mindst deodoranter uden aluminium. I stedet for aluminium sørger magnesium for at neutralisere lugt, mens pilerod absorberer fugt, hvilket vil holde dine armhuler tørre og lugtfri hele dagen. Derudover indeholder deodoranterne fra Scence økologisk kokosolie, mango butter og essentielle olier, som sørger for at blødgøre og pleje din hud.

Hvorfor vælge deodoranter uden aluminium?

I mange almindelige deodoranter er aluminiumklorid en fast ingrediens, da det virker svedhæmmende på dine svedkirtler under armen. Det er altså en effektiv ingrediens, hvis du gerne vil undgå sved og svedlugt i løbet af dagen.


Køb de økologiske og veganske hudplejeprodukter fra Scence billigt hos Med24.dk

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.