Schwarzkopf

Schwarzkopf er verdenskendt med deres højkvalitetsprodukter, når det kommer til hårfarve og styling. Læs mere om Schwarzkopf hårprodukter her!

69 Produkt(er)

Schwarzkopf – eksperter indenfor hårfarve og styling

Blandt nogle af de mest berømte mærker i verden, når det kommer til hårfarve og stylingsprodukter, finder du brandet Schwarzkopf. Brandets store rejse startede for over 124 år siden, da kemiker Hans Schwarzkopf åbnede et lille apotek i Berlin. Her blev firmaets hovedvision hurtigt at skabe mangfoldige og pålidelige hårprodukter med håndværk og ekspertise.

Brandet har fra start været på forkant med innovation og indfriet de høje kvalitetskrav på markedet, hvilket har medført den første Schwarzkopf dry shampoo, den første flydende Schwarzkopf shampoo, og Schwarzkopf Poly Color, den første hårfarve til hjemme brug. Schwarzkopf portefølje omfatter i dag mærker som Schwarzkopf LIVE, Oleo, Intense og got2b.

I 1995 opkøber Henkel Corporation Schwarzkopf, hvilket får det til at blive en af de førende producenter af hårpleje i Europa.Schwarzkopf hårfarve

Den første hårfarve, der bliver lanceret af Schwarzkopf, sker i 1960, hvor Igora Royal topfarve, bliver en af verdens vigtigste mærker i frisørsektoren. I 1998 bringer Schwarzkopf endnu en banebrydende innovation: Re-Nature, der er den første selvpigmenterende hårfarve til gråt hår. I 2015 bliver Schwarzkopf Color introduceret til detailmarkedet i USA.

Schwarzkopf blonde hårfarve

Schwarzkopf Blonde er et af de førende blonderingprodukter i Skandinavien. Schwarzkopf Blonde er et stort sortiment af blonderingshårfarver, der kan lysne håret op til 9 niveauer. 

Takket være Anti-Damage Complex, så beskytter Schwarzkopf Blonde hårfarve dit hår og holder det stærkt. Deres Anti-Damage Complex er en speciel lysende teknologi, der er beriget med olie, så du reducerer din risiko for knækkede hårstrå med op til 80% sammenlignet med ubehandlet hår. Denne teknologi er med til at give dit hår glans og gøre det blødt efter afblegningen. 

Schwarzkopf Blonde Blondering – Her finder du olieberiget lysningshårfarver med Schwarzkopfs unikke Anti-Damage Complex og med op til 9 niveauers løft for flot blondt hår. Schwarzkopf Blonde Blondering kan give det hår, som mange blondiner drømmer om. 

Schwarzkopf Blonde Highlights - Ønsker du ikke en helfarve, og måske bare et smukt spil i dit hår? Så kan Schwarzkopf Blonde Highlights være noget for dig. Her findes 2 forskellige varianter alt efter, hvilken metode af highlights du bedst kan lide. Schwarzkopf Blonde Highlights lysner op til 6 niveauer, og er beriget med Anti-Damage Complex. 

Schwarzkopf Blonde Blondspray – Kan hjælpe til at give dit blonde hår en strålende solkysset tone. Sprayen lysner dit blonde hår ¼ nuance pr. Påføring. Dette kan dog forstærkes ved ekstrem varme fra enten en hårtørrer eller direkte sollys.  

Schwarzkopf Blonde Purple Mask – I Schwarzkopfs blonderingsserie findes der også Purple Mask, som hjælper til at fjerne gule undertoner og give et koldt skær, som holder i op til 4 hårvaske.


Schwarzkopf Natural & Easy hårfarve

En nærende og permanent Schwarzkopf hårfarve serie med op til 93% naturlige ingredienser. Uanset om du ønsker at dække dine grå hår, fremhæve din egen hårfarve eller eksperimentere med en ny, så er disse nærende og veganske Schwarzkopf hårfarver lige noget for dig. Den vil efterlade dit hår silkeblødt og glansfuldt.  

Blonde hårfarver - De lyse toner fra Natural & Easy giver dig en autentisk og dyb farve, som ser naturlig ud. Denne række af hårfarver spænder fra dyb honningfarve til askeblond, så der er rig mulighed for at vælge den nuance, der passer til dig. 

Brune hårfarver - Med Natural & Easy brune toner får du en autentisk og intens farve, der ser naturlig ud. Du kan vælge imellem alt fra dyb og mørk til mere lysbrune farver, med forskellige undertoner, for at finde den nuance, der passer bedst til dig.  


Schwarzkopf LIVE hårfarve

Denne Schwarzkopf hårfarve serie er for den sprælske, der skal prøve noget andet. Heri er der intense og levende nuancer, der er holdbare og fyldt med glans. Ønsker du at udtrykke dig selv med dybe og unikke farver, så er Schwarzkopfs LIVE Intense Color-serie perfekt til dig.  Schwarzkopf shampoo

Hans Schwarzkopfs første udvikling bliver i 1903 en vandopløselig pulvershampoo, og den vinder hurtigt i popularitet. I 1927 lancerer han endnu en innovation: den første flydende Schwarzkopf shampoo. Derefter går det stærkt. Hans Schwarzkopf udvikler efterfølgende en ny Schwarzkopf shampoo, ikke tilsat sulfat og parfume, som indtager verdensbilledet.

Schwarzkopf silver shampoo

Schwarzkopf silver shampoo er et populært hårprodukt, der bruges til at dæmpe gullige toner i håret. Formlen på Schwarzkopf silver shampoo er vegansk og uden tilsat silikone. Der er tilføjet lilla pigmenter for at undgå gule toner i blondt, sølvfarvet eller hvidt hår. For hver gang den bruges styrkes hårets struktur. Schwarzkopf silver shampoo kan også anvendes til mørkt hår, men resultat vil ikke være så fremtrædende, som ved lyst hår.

Hos Med24.dk finder du altid gode priser og tilbud på Schwarzkopf produkter. Vi stræber efter hurtig levering, så du nemt og enkelt kan nyde godt af dit nye yndlings hårplejeprodukt. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.