Sistema

92 Produkt(er)

Køb din madkasse fra Sistema hos Med24.dk

Sistema er et velkendt brand hos de fleste, især hos børnefamilierne. Sistema har et stort sortiment og udvalg af både opbevaringsbokse, drikkedunke og madkasser. Produkterne fra Sistema er helt tætte så hvad enten du skal i skole, børnhave, på job eller blot en tur i skoven så kan Sistema anvendes. 
Sistema er ligeledes kendt for de innovative opbevaringsløsninger samt de smarte lukkemekanismer.

Alle produkter fra Sistema er godkendt til fødevarer og kan gå i både opvaskemaskine, fryser samt mikroovn. og er uden phtalater, BPA fri og materialerne er blyfrie.

Vi har altid gode priser og tilbud på forskellige produkter fra sistema.

Madkasser

Sistema har madkasser i alle størrelser og farver, til både børn og voksne. Du finder alle størrelser lige fra den helt lille madkasse der bare kan indeholde en enkelt sandwich, til den helt store håndværkermadkasse. Der er lavet mange specielle og pratske løsninger, så der findes helt sikkert også en madkasse fra Sistema der kan dække dit behov.

Drikkedunke

Vi har et stort udvalg af drikkedunke fra Sistema. Her har Sistema også været kreative og har lavet mange smarte og funktionelle drikkedunke. 
Du finder drikkedunke fra Sistema i flere størrelser og mange forskellige flotte farver.
Som noget nyt har Sistema lige lanceret en drikkedunk i rustfrit stål der både kan bruges til kolde og varme drikke - se her.

Opbevaringsbokse

Her finder du opbevaringsbokse til de fleste formål. Der er små bokse der egner sig fint til babygrød eller til snacks til madkassen. Eller de lidt større bokse der kan bruges til både køle- og kolonialvarer.

Køb Sistema hos Med24 til altid gode priser!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.