Solaray


Solaray er kendt for sine kosttilskud med højkvalitets ingredienser, der giver folk en nem adgang til naturens særlige urter, vitaminer og mineraler. Læs mere om Solaray lige her!

87 Produkt(er)

Bag om Solaray

Rundt billede - Mega B stress og rosenrod fra Solaray

Solaray's historie begynder i 1973 med Jim Beck, en ung medicinuddannet mand, der vender hjem fra Vietnamkrigen med fysiske og psykiske mén. Ude af stand til at finde lindring gennem traditionel medicin, vender Jim Beck sig mod urtemedicin, inspireret af nordamerikanske indianeres århundreder gamle viden om planter, urteblandinger og ekstrakter fra blomster, rødder og bark. 

Jim Becks hjem i bjergene bliver snart et improviseret og visionært testanlæg, hvor han udvikler de første 40 formularer i sit badekar. Disse formularer, som senere vokser til over 900 forskellige løsninger, har en øjeblikkelig og vedvarende effekt på hans velbefindende, hvilket inspirerer ham til at hjælpe andre med sin viden. 

Solaray er grundlagt på en fast tro på, at naturens kræfter er nøglen til vores helbred. 50 år senere er denne overbevisning stadig kernen i virksomhedens filosofi. I 1991 kommer Solaray til Danmark, da familien Svane, grundlægger af Natur Energi Aps, importerer CranActin som det første Solaray-produkt. I dag har Natur Energi Aps over 100 produkter i sit sortiment, hvilket vidner om Solarays vedvarende engagement og formål om at give verden en nem adgang til særlige urter, vitaminer og mineraler. 

Solaray i dag

Med tiden udviklede Solaray et fuldt sortiment af vitaminer, mineraler, olier, mælkesyrebakterier og urter, og er i dag blandt de førende og største på markedet.

I dag kan du kende de forskellige typer kosttilskud på farven af deres låg. Solaray har nemlig gjort det nemt at kende deres produkter fra hinanden ved at dele dem op i nogle overordnede kategorier. Hvert kosttilskud har et farvet låg, og de er delt op på denne måde: 

  • Grønt låg: Én urt
  • Hvidt låg: Vitaminer, mineraler mælkesyrer og fedtsyrer
  • Blåt låg: Urteblanding
  • Lilla låg: Urteekstrakt

Det gør det hurtigt og nemt at finde dit udvalgte kosttilskud.

Med24.dk er stolt officiel forhandler i Danmark af over 80 kosttilskud fra Solaray. Vi har valgt at forhandle netop Solaray, da vi deler virksomhedens dedikation til at gøre det let at leve et sundt liv. Bl.a. serien Cal mag er en af vores bedst sælgende kosttilskud, hvor du får en kombination af calcium og magnesium, som sikrer den bedst mulige optagelse.Kosttilskud af højeste kvalitet

Solaray går meget op i, at deres kosttilskud er bygget på de mest naturlige ingredienser, de kan finde. De tror nemlig på, at kvalitet starter med at vælge de bedste råvarer. Regnbuen på produkterne symboliserer virksomhedens værdier og dedikation til innovation, kvalitet, loyalitet, uddannelse og service. En af grundene til at Solaray er blevet så populært over hele verden er netop deres store dedikation til at producere kosttilskud af højeste kvalitet. 

Solaray er nogle af de største på markedet, når det kommer til kosttilskud. Så derfor bliver der også brugt mange ressourcer på forskning og udvikling, og der bliver bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten. 

Solaray tilbyder kosttilskud i særklasse, dette betyder at der bliver brugt naturlige hjælpestoffer, fyldstoffer, sødestoffer, farver, smagsstoffer, og konserveringsmidler. Desuden er alle Solarays kosttilskud uden gluten, laktose og kunstige tilsætningsstoffer. 

Solaray går ikke på kompromis

Solaray tester nøje alle råvarer, inden de indgår i fremstillingen af produkterne. Råvarerne bliver blandt andet testet for deres potens og styrke, hvilket gør, at alle kosttilskud bliver leveret med den præcis samme styrke og egenskaber. Det betyder, at du kan være sikker på, at du får de samme gode egenskaber, hver eneste gang du køber et Solaray kosttilskud. De mange tests og den store kvalitetskontrol gør, at Solaray garanterer, at der ikke er tilsat andre ingredienser end de oplyste på etiketten.De mest populære kosttilskud og vitaminer fra Solaray

Rundt billede - flere produkter fra Solaray

Solaray er hurtigt blevet et mærke, som er at finde i mange danske hjem, og det er med god forståelse. Hos Solaray finder du kosttilskud, som kan tilfredsstille de fleste behov.  

Solaray Mega B-stress

Mega B-stress er et B-vitaminkompleks, som kan bidrage med energi til kroppen i pressede perioder. Udover B-vitaminer indeholder Mega B-stress også C-vitamin, magnesium og forskellige urter. C-vitamin og magnesium bidrager bl.a. til at mindske træthed og udmattelse, til nervesystemets normale funktion og til et normalt energistofskifte. Derudover bidrager C-vitamin også til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Solaray Mega B-stress indeholder også biotin som bidrager til et normalt hår, samt riboflavin og niacin som hjælper til at vedligeholde en normal hud.  

Solaray Magnesium Citrat

Magnesium Citrat fra Solaray er et hurtigt optageligt kosttilskud baseret på magnesium fra kilden: magnesiumcitrat. Magnesium bidrager bl.a. til en normal muskelfunktion, vedligeholdelse af normale knogler og tænder, til et normalt energistofskifte samt til at mindske træthed og udmattelse. Derudover hjælper magnesium i Solaray Magnesium Citrat også til nervesystemets normale funktion samt til en normal psykologisk funktion. 

Solaray Multidophilus 24

På én dagsdosis får du hele 30 milliarder mælkesyrebakterier fordelt på 24 udvalgte stammer. Mælkesyrebakterier findes som en del af den naturlige tarmflora. Det er vigtigt at vi har mælkesyrebakterier i kroppen, for at opretholde en normal mave- og tarmflora. 

Solaray All Energy

Kosttilskuddet All Energy fra Solaray henvender sig specielt til personer, som gerne vil have ekstra energi i hverdagen. Det indeholder både vitaminer og urter, som hjælper til dette. Solaray All Energy indeholder bl.a. C-vitamin, pantothensyre, niacin, B6 og B12, som bidrager til et normalt energistofskifte. Derudover hjælper C-vitamin også til at mindske træthed og udmattelse. All Energy indeholder også rosenrod, som bidrager til udholdenhed ved sportsudøvelse, og som er en adaptogen urt, der beskytter kroppen under fysisk stress.  

Solaray Cal-Mag Citrat med vitamin D og K2

Dette kosttilskud fra Solaray er en blanding af calcium, magnesium og vitamin D3 og K2. Calcium eller kalk samt magnesium hjælper til vedligeholdelse af normale knogler og tænder, og bidrager til en normal muskelfunktion. D-vitamin bidrager til optagelsen af calcium og udnyttelse af det i kroppen. På denne måde bidrager D-vitamin også til vedligeholdelse af normale knogler og tænder. K2 vitaminet bidrager til vedligeholdelse af normale knogler. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.