Tampax

Læs mere om de forskellige serier og produkter fra Tampax her

11 Produkt(er)

Historien om Tampax

Før 1929 var den mest almindelige metode til at håndtere sin menstruation at bruge en tyk klud eller andet stof til at stoppe blødningen; det var hverken særlig behageligt eller hygiejnisk, men det satte Tampax heldigvis en stopper for i 1934 med deres Tampax tamponer. Siden 1934 har Tampax gjort det muligt at leve et kvindeliv uden grænser, uddannet og informeret flere kvinder om menstruation og medvirket til en normalisering af menstruationsprodukter.

Fra en simpel bomuldstampon til Tampax pearl, Tampax super, Tampax mini og meget mere

Siden de første Tampax tamponer kom på markedet, er der sket meget. Tampax’ viden om menstruationsflow og om kvinders forskellighed har medvirket til, at Tampax har udviklet forskellige typer af Tampax størrelser til forskellige typer af kvinder og menstruationsflow.

Tampax’ udvalg dækker bl.a. over de populære serier:

Tampax Pearl

Tampax Pearl serien fra Tampax giver dig komfort og beskyttelse i op til 8 timer og hjælper med at stoppe lækager, før de opstår. Tampax tamponerne i Tampax Pearl serien går fra Tampax Pearl Light til Tampax Pearl Ultra. 

Tampax Compak

Tampax Compak er perfekt at have med på farten, når du ønsker en Tampax tampon, der er diskret og praktisk at have i en lomme eller taske. Tamponen er lille i størrelsen og er designet med et smart indføringshylster. 

Tampax Super

Tampax Super er betegnelsen for tamponens sugeevne, som passer til dig, der har en moderat eller kraftig blødning. Tampax super findes i alle Tampax’ serier og kan genkendes som den grønne Tampax.

Hvilken tampon skal jeg bruge?

Tampax tamponer kommer i flere forskellige størrelser og flere forskellige serier, der hver især er designet til at dække et bestemt behov eller ønske. Tampax tamponerne går fra sugeevne light, hvis du ikke bløder så meget, til ultra, hvis du oplever kraftigere blødning. Derudover er Tampax Pearl serien eksempelvis udstyret med et Smooth Touch indføringshylster i plastik, hvorimod Tampax Cardboard er udstyret med indføringshylster i pap. 

Hvordan sætter man en tampon op?

  1. Vask dine hænder grundigt
  2. Fjern omslaget på din Tampax tampon
  3. Tag en indånding og forsøg at slappe af
  4. Skub forsigtigt din Tampax tampon i retning af lænden
  5. Lad snoren fra din Tampax tampon hænge uden for skeden

Køb de populære Tampax tamponer billigt hos Med24.dk. Vi tilbyder altid hurtig levering og har eksperter på området. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.