TAN-LUXE

Tan-Luxe Tailor made tanning
4 Produkt(er)

TAN-LUXE - skræddersyede tanning produkter til ethvert behov

TAN-LUXE er et skotsk brand, som blev stiftet af Marc Elrick, der på daværende tidspunkt arbejdede som frisør, men i dag er CEO for hele virksomheden. Ideen med at stifte TAN-LUXE var at skabe fantastisk effektive selvbruner-produkter, som kunne tilpasses den enkeltes hudfarve og type - hvis man kan med makeup, hvorfor så ikke med selvbruner? 

TAN-LUXE har haft stor succes med at kombinere tanning-produkter med nærende hudpleje, så du kan få en smuk hud både indeni og udenpå samt den glød, du ønsker. I dag har brandet et stort sortiment af eksklusive selvbruner produkter i alle former, så du kan finde det, der passer bedst til dig. 

Naturlig farve, så du aldrig skal døje med selvbruner-uheld igen

Hvis du har prøvet flere selvbrunere gennem tiden, ved du også, at syntetiske selvbrunere kan have en meget karakteristisk og ikke-så-rar lugt, som bliver hængende på huden og på dit tøj. Desuden har du nok oplevet, at din selvbruner pletter, danner streger eller smitter af på tekstiler - irriterende! Med TAN-LUXE er dette dog ikke et problem! 

TAN-LUXEs produktsortiment er nemlig udviklet med naturlige farveaktiver, som hverken lugter eller ligger ujævnt på huden. Desuden tilstopper farven ikke dine porer, og virker ikke udtørrende - på den måde holdes din hud sund og fin altid. Alle produkterne sikrer, at du får en jævn og smuk tan, med en naturlig glød og en farve, der passer præcis til din egen hudtone. 

Innovative formularer og skånsomme ingredienser

TAN-LUXE går ikke på kompromis med god kvalitet, og brandet ligger et stort arbejde i at skabe produkter, som de kan stå 100% inde for - både i forhold til indhold samt i forhold til effektivitet. Udover at tilføre din krop kulør, plejer produkterne også huden i dybden - blandt andet ved hjælp af nærende planteolier, naturlige ekstrakter, innovative komplekser og gavnlige vitaminer. Til at formulere produkterne er der kun anvendt ingredienser, som er gode mod huden. 

Derfor indeholder produkterne ikke: 

  • Syntetiske farvestoffer
  • Ftalater
  • Parabener
  • Mineralolier
  • Sulfater
  • Methylisothiazolinone

Desuden er hele serien non-komedogen og Cruelty Free - altså ikke testet på dyr. TAN-LUXE arbejder for fuld tryk på at skabe flere produkter helt uden animalske ingredienser, men indtil videre kan dig som er veganer bruge følgende produkter: The Butter, Sleep Oil, Glyco-Water, Wonder Oil og Instant Hero.

Udforsk det store TAN-LUXE sortiment - til dig der ønsker en lækker, jævn og fejlfri tan med en naturlig glød!

I sortimentet finder du både TAN-LUXEs bestsellers: The Face - en fantastisk ansigtsselvbruner, The Body - den tilsvarende variant til kroppen og Super Glow - en eksklusiv serum med multifunktionelle egenskaber. 

Desuden finder du tanning produkter med anti-age egenskaber samt cremer, transparent tanning-vand, mousser og serummer. Ligegyldigt hvad du foretrækker, er der et produkt til dig! 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.