Teministeriet


Læs mere om Teministeriet.

60 Produkt(er)

Teministeriet

Teministeriet er, som navnet så småt antyder, en tevirksomhed grundlagt i Malmö, Sverige. Her er hovedvisionen, ifølge medstifter Kathryn Brown, som er vokset op i Taiwan, at kombinere den gamle, østlige tetradition med skarp, skandinavisk designæstetik.

Med et bredt udvalg af hvid, grøn og sort te i talrige kombinationer med udvalgte urter og økologiske ingredienser har Teministeriet lækre højkvalitetsprodukter for enhver smag.

Serier

AYURVEDA
Med afsæt i historien beskriver begrebet "ayurveda" (sanskrit for "livsvidenskab") en holistisk behandlingsform anvendt i Indien i årtusinder. Her anvendes nøje udvalgte urter til at skabe balance i krop og sind. I denne serie findes Teministeriets fortolkning i form af økologisk urtete i smukke, mørke glaskrukker.

Prøv for eksempel Recover med økologisk lakridsrod og ingefær, Beauty med pebermynte og antioxidantrig appelsinskal eller Boost med grøn te, matcha og chili.

SIGNATURE
- What's your number?
Teministeriets Signature (eller No.-) kollektion er sortimentets helt store glansnummer. I denne finder du et væld af nummererede gourmet-teer designet specielt til at give dig den ultimative smagsoplevelse.

Prøv for eksempel 262 Green Northern Berries med grøn te og vilde, nordiske bær, 160 White Mulberry med sommerlig smag af papaya og æble eller den ekstravagante 150 White Elderflower Champagne med smag af hyldeblomst, sød fersken og sprudlende champagne.

SUPERTEA
Supertea-serien er intet mindre end super smagfuld. Den dækker over en række forskellige, økologiske teblandinger baseret på særligt udvalgte, nærende og antioxidantrige urter, frugter, bær og krydderier. Hver variant kommer desuden i en smuk, farverig papiræske, hvori teen er individuelt pakket i bionedbrydelige poser.

Køb lækker specialte fra Teministeriet hos Med24.dk

Hos Med24.dk forhandler vi et bredt udvalg af specialte fra Teministeriet. Køb hos os i dag - hurtigt, billigt og nemt.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.