Terranova

Terranova er en serie af veganske kosttilskud, der er fremstillet på naturlige ingredienser og uden kemi. Alle produkter er nemlig fri for fyldestoffer, bindemidler, konserveringsmidler og sødestoffer. Råvarerne dyrkes i et frodigt og øde område langt fra forurening, imens planterne dyrkes helt uden pesticider eller plantebeskyttelsesmidler. Derfor kan man med rette sige, at disse kosttilskud er rene og helt uden numre.

Terranova – Veganske kosttilskud | Terranova Magnifood | Vitaminer til børn | Kosttilskud til fordøjelsen | Vitaminer og mineraler 

24 Produkt(er)

Terranova – Veganske kosttilskud

Hos Terranova er råvarernes renhed og høje kvalitet i fokus og størstedelen af råvarerne dyrkes i et øde og frodigt område ved Sandy River Canyon og Mount Hood bjerget i Oregon, USA. Området er så fjernt fra forurenende byer, at planterne ikke udsættes for skrappe kemikalier, pesticider eller plantebeskyttelsesmidler.  

Det er vigtigt for stifteren Stephen Terrass og samarbejdspartner Ed Alstat, at produktionen sker med stort hensyn til miljøet og på en bæredygtig måde. Planternes rolle i økosystemet er nemlig i fokus og derfor sørger de for, at produktionen ikke ændrer på eller påvirker den fine balance i økosystemet.  

Derudover er alle kosttilskud var Terranova 100% veganske og til fremstillingen er der kun brugt de allerbedste råvarer fra naturen. Derfor er produkterne også rene og fri for tilsætningsstoffer, bindemidler, fyldstoffer, konserveringsmidler og sødestoffer. 


Terranova Magnifood

Magnifood er det særlige kompleks af råvarer, der skal sætte gang i kroppens optagelse og udnyttelse af vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Dette kompleks er tilsat til alle kosttilskud fra Terranova for at give den bedste udnyttelse af kosttilskuddets andre aktive ingredienser. Nogle af de særlige råvarer er fx havtorn, acaibær og acerola.

Flere af råvarerne i både Magnifood Complex og Terranovas kosttilskud frysetørres ved den særlige metode PhytoFRESH, hvor alt vandet trækkes ud af planten, så resultatet er en helt koncentreret udgave af planten, hvor næringsstofferne stadig er bevaret bedst muligt. På den måde kan kosttilskuddene pakkes med gode vitaminer, mineraler og næringsstoffer, fordi vandet ikke længere optager plads.  


Vitaminer til børn

Dine børn har mulighed for at få suppleret deres kost med de veganske kosttilskud i den bedste kvalitet. Med kosttilskuddet Green Child Multi er dit barn sikret alle de nødvendige vitaminer og mineraler, for multivitaminet indeholder 13 vitaminer og 10 mineraler og spormineraler. Foruden de mange vitaminer og mineraler indeholder kosttilskuddet også en række planter og ekstrakter, der er en del af det særlige Magnifood Complex.  

Hvis dit barn har svært ved at sluge piller eller kapsler, er det altid en mulighed at tømme kapslens indhold og blande det med dit barns yndlingsjuice eller -yoghurt, hvor det vil være svært at smage. 


Kosttilskud til fordøjelsen

Fordøjelsen er hele det system, der sørger for nedbrydningen og optagelsen af næringsstoffer, vitaminer og mineraler og derfor er det yderst vigtigt, at fordøjelsessystemet har de bedste forudsætninger for at fungere.  

Fra Terranova kan du få to forskellige tilskud på kapselform, der er sammensat med henblik på at styrke og støtte din fordøjelse. Det ene tilskud indeholder et mælkesyrebakteriekompleks med hele 5 forskellige mælkesyrebakterie-stammer, der effektivt fremmer de sunde tarmbakterier i slimhinderne. Det er nemlig vigtigt, at tarmfloraen er sund og i balance, så din krop har de bedste betingelser for at udnytte næringen i din kost.  

Kosttilskuddet Terranova Digestive Enzymes indeholder forskellige fordøjelsesenzymer, der i tarmene bidrager til effektivt at nedbryde fødevarer. Enzymerne kan desuden hjælpe til at modvirke oppustethed, hvis du ofte føler, at din mave bliver udspilet efter et måltid.   

Terranova Life Drink er et kosttilskud på pulverform, som du kan blande i et glas vand, juice, smoothie, grød eller andet. Tilskuddet indeholder 100% aktive ingredienser som præbiotika, alger, frysetørret grønt og bær, omega 3, 6 og 9 fedtsyrer samt fordøjelsesenzymer, der alt sammen har positiv effekt på din tarmflora. 


Vitaminer og mineraler

Alt efter om du gerne vil supplere din kost med enkelte vitaminer eller mineraler, eller du er på udkig efter et sammensat multivitamin med flere gode næringsstoffer, kan du finde et passende produkt fra Terranova. De har kosttilskud med silica, B-vitamin (også B12-vitamin), C-vitamin, CoQ10, jern, magnesium, calcium, D3-vitamin og zink. Derudover kan du finde kosttilskud med naturlige urter og planter som gurkemeje, marietidsel, mælkebøtte, astralagus, hyldebær, hvidløg, persille, spinat, grønkål, havtorn, acai, hindbær og flere.  

Det er desuden vigtigt at få nok sunde fedtsyrer og med Terranova Omega 3-6-7-9 Organic Blend får du en certificeret fuldspektrum vegetabilsk olie af fineste kvalitet. Olien er plantebaseret og derfor behøver den ikke gennemgå nogen strid renselsesproces for tungmetaller, som typisk er nødvendig for andre typer olier som fiskeolie.  


Gravide og ammende

Hvis du er gravid eller ammende, er din krop under et øget pres end normalt og det særlige kosttilskud Terranova Prenatal er specielt udviklet til gravide og ammende. Kosttilskuddet er et multivitamin kompleks, der indeholder både B-vitaminer, jern, zink, D-vitamin, grønne grøntsager og bær.  

Kosttilskuddet er – ligesom alle andre tilskud fra Terranova – fri for tilsætningsstoffer, men indeholder derimod Magnifood, som hjælper kroppen til at optage vitaminerne i kosttilskuddet. Du skal bare tage to kapsler om dagen sammen med et måltid og et glas vand, for at få de mange gode næringsstoffer fra kosttilskuddet.  

Gå til top

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.