The Organic Pharmacy

The Organic Pharmacy er specialister i økologisk hudpleje, kropspleje og wellness, og deres udvalg af økologiske produkter dækker over både creme, scrub, olie, serum, sæbe, ansigtsmasker og meget mere.  

Økologisk hudpleje | Ansigtspleje | Produkter til badet | Solbeskyttelse | Personlig pleje til mænd | Wellness 

42 Produkt(er)

Økologisk hudpleje

Stifteren af The Organic Pharmacy, Margo Marrone, havde efter flere års arbejde med farmaci, ernæring, homøopati, velvære, urtemedicin og bæredygtighed besluttet sig for at dedikere sin tid og energi på at kunne tilbyde de bedste økologiske produkter til personlig pleje, som er fri for unødvendige og skadelige kemikalier. Det resulterede i, at den første butik med produkter fra The Organic Pharmacy i 2002 slog dørene op i London, hvorfra der blev solgt en bred række af produkter, der kombinerer både urter og urtemedicin, homøopati og naturvidenskab.  

Det er målet hos The Organic Pharmacy, at deres produkter hjælper til at fremme sundhed, balance og skønhed hos alle mennesker - både udenpå såvel som indeni, da de mener skønhed stammer indefra. Såfremt det er muligt, er ingredienserne i alle produkterne økologiske, og det er der flere gode årsager til. Først og fremmest undgår du på den måde brugen af pesticider, der kan forstyrre økosystemer, forurene vandet og generelt være skadeligt for miljøet. Derudover tyder flere studier på, at økologisk dyrkede planter har et højere og bedre indhold af næringsstoffer, som giver bedre og mere effektive produkter.  

Mange produkter fra The Organic Pharmacy bærer certificeringen Ecocert, hvilket er din sikring for, at produktet lever op til en række strenge krav til økologiske ingredienser og bæredygtig produktion. Certificeringen betyder også, at der konstant sker en grundig kvalitetssikring af produkterne fra The Organic Pharmacy, så du som forbruger kan være sikker på, at produktet altid er i bedste kvalitet.  


Ansigtspleje fra the Organic Pharmacy

The Organic Pharmacy er meget kendt for deres lækre og effektive produkter til pleje af ansigtet, der både dækker over ansigtsvask, ansigtscreme, serum og eksfolierende og plejende ansigtsmasker.


Ansigtsvask

Du kan i sortimentet finde flere produkter til vask og rensning af ansigtet, heriblandt en rensemælk med rose og kamille, en ansigtsvask med perbermynte, en rensegel med rose eller en ansigtsvask med gulerodsekstrakt, shea-smør og rosemarin. Disse produkter renser effektivt urenheder, snavs, makeup og andre forurenende stoffer af huden, så din hud efterlades ren og klar til at blive plejet med fugtgivende og helende produkter.  


Ansigtsmasker

Én eller flere gange om ugen kan det være super godt for din hud at få lidt ekstra opmærksomhed og pleje fra en ansigtsmaske. Der er flere forskellige ansigtsmasker at vælge imellem, alt efter om din hud har brug for en opstraming og et anti-age boost, en god tilførsel af fugt, en beroligende effekt fra ler og tang, en dybderensende eksfoliering eller pleje fra den forfriskende peel maske med papaya og C-vitamin. 


Serum til ansigtet

Et serum kan give ekstra pleje til din hud, og de forskellige serummer kan hver især styrke din hud på forskellige måder.  

The Organic Pharmacy Hyaluronic Acid Serum er et serum med hyaluronsyre, der giver din hud et fugtboost, og derudover indeholder 95,8% økologiske ingredienser. De naturlige ingredienser gør, at serummet er velegnet til veganere og glutenfri. 

Til at modvirke aldringstegn som fine linjer, alderspletter og uelastisk hud, kan du vælge flere forskellige serummer. The Organic Pharmacy Four Acid Peel Serum har en eksfolierende effekt, der kan forbedre din huds tekstur og på den måde reducere fine linjer. The Organic Pharmacy Retinol Night Serum kan øge kollagenproduktionen i huden, som giver elasticitet og fasthed i huden, og den er derfor yderst velegnet til moden hud. Også Antioxidant Face Firming Serum har anti-age effekt samt opstrammende effekt på huden, og ingredienserne hjælper til at beskytte og reparere huden, hvis den fx har taget skade af sol, vind, forurening eller frie radikaler.  


Ansigtscreme og -olie

Når du har renset dit ansigt og eventuelt påført et serum, er din hud om morgenen klar til et lag beskyttende dagcreme, og om natten en god plejende og helende natcreme. Fra The Organic Pharmacy kan du både få dagcreme, natcreme samt en creme, der både kan bruges morgen og aften.  

Derudover kan den særlige Lip & Eye Cream bruges til at reducere hævelser, linjer og mørke rande omkring øjne og læber, hvor huden er særlig sart.  

En ansigtsolie som Skin Rescue Oil kan redde den ekstremt tørre hud, der døjer med tørre flager og irriterede, røde områder. Olien indeholder både ekstrakter fra fuglegræs, natlys og tamanu, som alle sammen beroliger og beskytter huden samt giver fornyet elasticitet.  

Olierne Virgin Cold Pressed Rose Hip Oil og Sweet Vanilla Dry Oil kan både bruges i ansigtet og i håret, hvor de i håret virker plejende, blødgørende og reparerende overfor solskader, og i ansigtet kan hjælpe mod ardannelse, akne, rynker og pletter forårsaget af solen.  


Brug The Organic Pharmacy i badet

Uanset om du går i brusebad eller karbad, kan produkterne fra The Organic Pharmacy være med til at gøre badetiden til en fantastisk oplevelse. Dryp fx et par dråber olie i dit badevand, eller skrub din krop med en eksfolierende badesalt.  

Inden du går i bad kan du med fordel børste kroppen med The Organic Pharmacy Skin Brush sammen med et par dråber olie, hvilket vil fjerne døde hudceller og stimulere blodgennemstrømningen. Hvis du børster i cirkulære bevægelser mod hjertet, vil børstningen desuden fungere som en skøn og afslappende massage.  

Fra The Organic Pharmacy kan du finde 3 showergels, der hver især har duft af citron og eukalyptus, neroli og grapefrugt eller persisk rose. Disse luksuriøse badesæber kan med deres indhold af aloe vera, propolis, perikon, morgenfrue og hyben pleje og rense huden uden at virke udtørrende, så huden efter badet er blød, frisk og klar til en fugtgivende bodylotion.  


Få flot kulør uden solskade

Hvis du holder af at have en flot solbrun kulør og derfor bruger mange timer i solens varme stråler, er det vigtigt, at du sørger for at beskytte huden mod de farlige og skadende UV-stråler. The Organic Pharmacy har solcreme med SPF 18, SPF 25, SPF 30 og SPF 50, så du altid kan være godt beskyttet mod solen – uanset om det er i det danske sommervejr eller til solskinstimer i syden. Efter en dag med solbadning er det vigtigt at forsyne huden med rigeligt fugt, så den får de bedste betingelser for at reparere og genopbygge sig selv. En After Sun hjælper du din hud med at hele, hvis du er blevet en smule forbrændt, og kan virke lindrende, beroligende og plejende.  

For hurtigere at få en flot glød og solbrun kulør med færre timer i solen, kan du med The Organic Pharmacy Tan Accelerator stimulere melaninproduktionen i huden, så du hurtigere får en langvarig og naturlig solbrun farve. Husk stadig at beskytte huden med en solcreme med en passende solfaktor til din hudtype og solens skarpe stråler.  


Hudpleje og hårpleje til mænd

Som mand kan du have stor glæde af alle produkterne fra The Organic Pharmacy, men de har også en række produkter, der er fremstillet med særligt henblik på pleje til mænd, som typisk har tykkere og mere fast hud. Dette er fx en ansigtsrens, som beroliger og renser huden for snavs og urenheder eller en fugtgivende gel eller creme, der kan bruges efter barbering til at fugte og opfriske huden samt give lindring, da barberingen godt have en irriterende indvirkning på huden. 


Forkæl dig selv med wellness-produkter

Hvis du og din krop har brug for lidt ekstra forkælelse og kærlighed, kan du med produkter fra The Organic Pharmacy give din hud særlig opmærksomhed og samtidig få en følelse af velvære fra de velduftende og naturlige produkter.  

Tanken bag produkterne til ansigt, krop og hår er nemlig mere end bare naturlig og effektiv hudpleje, det er en holistisk tilgang til skønhed og sundhed, hvor produkterne kan hjælpe dig og din krop til at komme i balance.  

Hos Med24.dk er vi stolte af at forhandle de fantastiske produkter, og her på siden finder du et stort udvalg af økologiske, bæredygtige og effektive produkter, der opfylder alle dine behov indenfor kropspleje. Vi har som altid lynhurtig levering, og hvis du har spørgsmål omkring din optimale hudpleje, er vores uddannede personale altid klar til at hjælpe - mød alle vores eksperter her

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.