Théa Nordic

Théa Nordic tilbyder et bredt udvalg af produkter til øjnene, herunder sterile øjenservietter, øjendråber og gel til daglig rengøring af øjne samt øjenlåg. Du kan blive klogere på produkter som Blephaclean, Thealoz og Blephagel her! 

Blephaclean Vådservietter | Øjendråber - hvilke skal jeg vælge? | Blephagel til øjenlåg

7 Produkt(er)

Hvad er Théa Nordic?

Franske Theá Nordic har siden 1996 forsket i og sideløbende udviklet masser af produkter indenfor medicinsk oftalmologi - også kendt som øjensygdomme. Dog starter Théa Nordics historie helt tilbage i 1883, hvor Paul Chibret dannede den franske øjenlægeforening. Dette var startskuddet til familieforetagendet Théa Nordic, som i dag ledes af femte generation af Chibret-familien, 

Innovation og patienten i fokus

Theá Nordics filosofi er baseret på, at alt kan forbedres og forenkles. Af netop den grund introducerer Theá Nordic kun produkter, som ifølge mærket tilføjer noget nyt og hjælper mennesker med øjenproblemer på en ny måde. I dag bliver patenterede teknologier som Steril Free Technolog brugt til produkter som Blephagel, hvilket muliggør øjenprodukter uden konserveringsmidler. 


Blephaclean - sterile vådservietter til øjnene

Blephaclean vådservietter er udviklet specielt til daglig rengøring og afrensning af øjenlåg samt huden omkring øjnene i forbindelse med øjenlidelser. Hvis du lider af følgende kan Blephaclean være noget for dig: 

  • Øjenkatar (bakteriel conjunktivitis)
  • Øjenlågsbetændelse (blefaritis)
  • Øjenallergi og dysfunktion af de meibomske kirtler med tørre øjne (MGD)

Blephaclean er sterile og er nemme at bruge. De smarte vådservietter er desuden 100% fri for konserveringsmidler og parfume, ligesom de derudover er godkendt til børn fra 3 måneder. Har du kontaktlinser, kan du også bruge Blephaclean. 

Når du bruger Blephaclean til eksempelvis øjenkatar, kan de sterile renseservietter fjerne sekret, skorper og skæl, ligesom de fugter og modvirker tilvæksten af nye bakterier.


Øjendråber - vælg mellem Thealoz & Hyabak

Tørre og irriterede øjne kan være en stor gene i hverdagen. Heldigvis finder du flere effektive former for øjendråber til fugtning af hornhinden og forebyggelse af udtørring her! 

Hyabak Øjendråber

Hyabak øjendråber indeholder flere fugtende og beskyttende ingredienser. Hyaluronsyre har en fugtgivende og smørende effekt, der modvirker tørre øjne, mens actinoquinol beskytter mod oxidativ stress fra UV-lys. Øjendråberne indeholder ikke konserveringsmiddel og kan nemt anvendes af personer med kontaktlinser. 

Thealoz Duo Øjendråber

Thealoz Duo øjendråber er sterile med beskyttende og fugtgivende ingredienser mod tørre øjne. Øjendråberne giver en hurtig lindring og kommer i en innovativ flaske, som sikrer et produkt 100% fri for konserveringsmidler. 

Udover hyaluronsyre indeholder Thealoz også Trehalose, som er det første molekyle, der beskytter og stabilisere epitelcellerne samt forhindrer udtørring og celledød. 

Udover de klassiske Thealoz Duo øjendråber kan du også vælge Thealoz Duo Gel, der giver langvarig lindring til alle med moderat til svært tørre øjne. Du finder også Thealoz 3% til behandling efter øjenlaser. 


Blephagel Sterifree til øjne

Blephagel er en steril og hypoallergen gel, som benyttes til daglig rengøring af øjenlågene. Den smarte gel benyttes på en vatrondel eller gaze, som du forsigtigt påfører på øjenlåg og øjenvipper i cirkulære bevægelser. Theá Nordic’s patenterede og sterile teknik sørger for et produkt uden konserveringsmidler. Du kan læse meget mere om de produkternes egenskaber på det enkelte produkt. 

pil til toppen med24

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.