Thera-Band

42 Produkt(er)

Gør træningen simpel og effektiv med Theraband

At melde sig ind i et fitnesscenter kan aldrig skade. Men typisk ligger udfordringen i at komme af sted. Især kan det synes uoverskueligt, når den kolde og mørke tid nærmer sig mere og mere.

Allernemmest ville det da også bare være, hvis vi kunne træne derhjemme. Desværre er det de færreste af os, der lige ligger inde med både pladsen og økonomien til centerets dyre træningsmaskiner.

Heldigvis behøver det hverken at koste alt for mange penge og plads at træne effektivt derhjemme. Der findes i dag simple og billige redskaber, der giver effektiv træning og som let kan pakkes væk, når du er færdig med dagens træning.

Thera-Band har gjort det til sin ekspertise, at producere sådanne simple og billige træningsredskaber, der samtidigt – og frem for alt – giver kroppen et maksimalt træningsudbytte. På med24.dk er vi derfor også både stolte og glade for at kunne præsentere vores kunder for et stort udvalg af Thera-Bands mange redskaber.

Tubing

Tubing – eller som vi kaldte det i skolegården – et sjippetorv. Det lyder måske ikke af meget, men med et Thera-Band Tubing kan du faktisk skabe og modificere træningsøvelser, så de passer til dig og din krop. Udover klassisk sjipning, så kan du med de rette øvelser styrke næsten alle kroppens muskelgrupper. Thera-Band Tubing benytter sig af farvekoder, så du altid kan træne med den elastik, der passer til dit styrkeniveau. Hårdheden strækker sig fra hårdhed 1, gul, der anvendes til den meget skånsomme genoptræning, og helt op til hårdhed 6, sølv, der anvendes til hård styrketræning.

Du kan med fordel købe håndtag, så træningen bliver endnu bedre og mere komfortabel.

Balancebræt

Et andet populært produkt i Thera-Bands serie af simple træningsprodukter er deres balancebræt. For 475 kr. får du det originale balancebræt med en ru non-slip overflade, så du undgår uheld og ankelskader. Modsat den mere velkendte ”fætter” – det runde vippebræt, der kan vippe 360 grader - så vipper det originale balancebræt med ru non-slip overflade kun frem og tilbage, hvilket giver en langt mere kontrolleret og skånsom træning. Vippebrættet anbefaler vi især til de af vores kunder, der ønsker at træne en bestemt bevægelsesretning og som skal genoptrænes efter større eller mindre skader.

Bold

Træningsboldene oplever vi også er blevet mere og mere populære – både når det gælder træning i hjemmet eller i fitnesscenteret. Og det giver god mening, for træningsboldene yder en på én gang skånsom og effektiv træning, der både aktiverer kroppens indre og ydre muskulatur. Thera-Bands Håndtræner er det perfekte valg, hvis musklerne i hånden skal styrkes eller genoptrænes. Bolden kommer i fire forskellige farver og hårheder. Rød er den blødeste, mens blå er den hårdeste. Håndtræneren kan opvarmes i mikroovn til varmeterapi eller lægges i fryseren for kuldeterapi. Og så skal den bare i en balje med sæbevand, når den skal rengøres.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.