ThermaCare

Omslag fra ThermaCare er selvvarmende, og de giver effektiv og langvarig smertelindring ved ubehag i ryg, skulder og nakke. Slip af med spændinger og hold i nakken med ThermaCare! 

ThermaCare | Omslag til ryggen | Omslag til nakke og skulder 

2 Produkt(er)

ThermaCare

ThermaCare er i dag en del af det internationale firma Angelini Pharma, der arbejder med sundhed og velvære på et globalt plan. Produkterne er dog samme høje kvalitet som altid, og der arbejdes fortsat med at udvikle og tilbyde de bedste løsninger til at fremme sundhed og lindre smerte og ømhed i musklerne. ThermaCare-produkterne virker ved hjælp af varmeterapi, og den særlige patenterede teknologi producerer varme, der har til formål at hjælpe kroppen med at genopbygge skadet væv samt fremme heling efter skader og styrketræning. Her på siden finder du ThermaCare omslag til ryg og et omslag, der bruges til nakken og skuldrene. 


ThermaCare til ryg

Det selvvarmende omslag til ryggen kan anvendes ved muskelsmerter, spændinger og overanstrengelse, hvor det kan lindre smerter og i mange tilfælde afhjælpe årsagen til spændingen.  

Varmeomslaget er blødt og behageligt, men i starten bør du alligevel holde godt øje med, om din hud under omslaget bliver irriteret eller endda forbrændt. Hvis du synes, at varmeomslaget er for varmt, kan du bruge det udenpå et stykke tøj, så det ikke er i direkte kontakt med huden. 

ThermaCare bruger en patenteret og unik teknologi til at skabe varme, fordi varmecellerne i omslaget indeholder jernpulver, aktivt kul, salt og vand. Den særlige teknologi gør, at omslaget holder en konstant temperatur på 40 grader i 8 timer, så det virkelig virker i dybden. 


ThermaCare til nakke og skulder

ThermaCare omslag til nakke og skulder kan også bruges til håndleddene, og i pakken får du hele tre selvvarmende omslag. Inden du tager omslaget i brug, bør du læse den medfølgende instruktion grundigt, så du har helt styr på, hvordan omslaget fungerer og skal anvendes korrekt.  

Når du har omslaget på, vil det føles lidt som en varmepude til nakke og skuldre, og det kan fx bruges ved hold i nakken eller overanstrengelser i musklerne i skuldre og nakke. Det særlige ved ThermaCare er, at det ikke blot behandler symptomerne i dine muskler, men rent faktisk kan afhjælpe årsagen til dine smerter, så de ikke blot vender tilbage, når behandlingen er overstået og du vender tilbage til dine vante bevægelser.  

Varmeomslagene fra ThermaCare har klinisk dokumentation, der viser, at de kan lindre muskelsmerter, og den langvarige varme fra omslaget trænger dybt ind i kroppens muskler, hvor det hjælper spændte muskler til at slappe af og få god cirkulation af blod. Den øgede blodcirkulation sikrer musklerne tilførsel af nødvendige næringsstoffer og hjælper samtidig med at fjerne affaldsstoffer, så musklerne hurtigere og lettere kan vende tilbage til deres normale tilstand. 


Brug varmeomslag med omtanke

ThermaCare varmeomslag er super effektive, og derfor skal du også passe en smule på, hvis du fx er særligt følsom overfor varme eller har sart hud, da omslaget godt kan irritere huden en smule ved lang tids brug. Hvis du har blå mærker, hævelser eller sår, bør du vente med at bruge omslaget, til huden er helet og vendt tilbage til normal tilstand, da det ellers kan give ubehag. Derudover må du ikke anvende varmeomslaget på områder af kroppen, hvor du ikke kan føle varme, og så må du kun have omslaget på i 8 timer i løbet af en periode på 24 timer. 

Hvis du har diabetes, dårlig blodcirkulation, hjertesygdom, leddegigt eller er gravid, bør du tage kontakt til din læge eller andet sundhedspersonale inden du tager varmeomslaget fra ThermaCare i brug.  


Køb ThermaCare varmeomslag hos Med24.dk

Her på siden finder du de effektive og unikke varmeomslag fra ThermaCare i to varianter: Én til ryg og én til nakke og skuldre. Uanset om du døjer med hold i nakken, hold i ryggen eller er på jagt efter lindring til ømme og overanstrengte muskler, kan du hos Med24.dk finde de lindrende og behandlende omslag fra ThermaCare. Husk, at du som altid får lynhurtig levering og gratis fragt af ordrer fra 200 kr.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.