Traumeel

Traumeel er et homøopatisk lægemiddel, der fås både som orale dråber, gel og salve. Mærket er blevet mere og mere populært over de senere år, hvor flere er begyndt at bruge homøopatiske lægemidler. Se det store udvalg af Traumeel salve og gel!

Hvad er Traumeel? | Hvad er Traumeel lavet af? | Hvad er Traumeel godt for?

7 Produkt(er)

Traumeel – Sportsskader, ledsmerter og muskelsmerter

Traumeel er blandt et af de homøopatiske midler, der stadig bliver mere og mere populære at anvende blandt danskerne. Du kan finde det naturlige behandlingsmiddel hos Med24.dk. Vi tilbyder Traumeel til særligt gode priser, hvis ikke gode tilbud. Du kan derfor trygt vælge os som fast leverandør af dit lægemiddel. 

Et homøopatisk lægemiddel er en del af den homøopatiske behandlingsform, hvor der tages udgangspunkt i den holistiske tankegang. Inden for homøopatien arbejder man for, at finde årsagen til sygdommen i stedet for at helbrede symptomerne. Man arbejder ud fra ligehedsprincippet, hvor tanken er, at lige helbreder lige. Man bruger altså mikrodoser af et stof, som i store doser ville gøre dig syg, i forsøget på at ændre kroppens tilstand.

Læs meget mere om homøopati og se alle homøopatiske lægemidler!


Hvad er Traumeel?

Traumeel fra Heel er et naturligt behandlingsmiddel eller et såkaldt homøopatisk lægemiddel - Det er derfor endnu ikke godkendt med terapeutiske indikationer.  

Bestående af 14 forskellige planter

14 forskellige naturlige ingredienser er i Traumeel sammensat i ét produkt, for at give en samlet effekt af deres formodede egenskaber. Traumeel er blandt andet bestående af arnika, calendula, troldenød, echinacea og kamille.

De nøje udvalgte planter er blandt andet særligt kendt for at bidrage til behandlingen af inflammationstilstande i kroppen, sportsskader, muskel- og ledsmerter, hævelser, bumser, ar med mere.

Som bekendt sker betændelse eller inflammation i kroppen ofte som følge af kroppens reaktion på led- eller muskelskader. Ved betændelse kan mangel på ro være til skade for “genoptræning” af de enkelte dele, og det kan herpå være med til at forårsage yderligere smerter og skade. Hertil anvender flere naturlige ingredienser, der er målrettet betændelse. 


Hvad er Traumeel godt for?

Ifølge den danske lovgivning må der ikke påpeges, at homøopatiske midler virker på linje med medicin eller, at de kan afhjælpe eventuelle sygdomme.

Førsteforværring

Vær opmærksom på, at du ved anvendelse af homøopatiske lægemidler i starten kan opleve, at der udløses symptomforværring. Husk, at dette homøopatiske lægemiddel er en afbalanceret tilgang til behandling. Såfremt din tilstand ikke forsvinder ved brugen af Traumeel salve eller tabletter, bør du henvende dig til din læge. 


Graviditet og amning

Midlet kan anvendes både under graviditet og amning. 


Traumeel bivirkninger

Ifølge studier foretaget af dette homøopatiske lægemiddel var bivirkningerne oftest milde eller moderate – ingen alvorlige eller nævneværdige.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.