Tromborg

Tromborg

Tromborg er effektiv hudpleje og make-up, som tager sig godt af din hud med milde og aktive ingredienser. Læs mere om Tromborg produkter her

143 Produkt(er)

Det hele startede med Marianne Tromborg

Tromborg blev grundlagt i 2003 af den danske makeup-artist Marianne Tromborg, og har været et familieforetagende lige siden. 

Tromborg blev skabt ud fra Marianne Tromborgs egen tilgang til skønhed, som tog udgangspunkt i naturlige, økologiske og ikke mindst aktive ingredienser. Tromborg skulle indeholde produkter, som var nemme og enkelte at bruge i en travl hverdag, men hvor der ikke var gået på kompromis med kvaliteten.  

Marianne Tromborgs egen mand Tim Schnyberg er biokemiker, og står i spidsen for den interne forskning og udvikling af Tromborg produkter. 


Tromborg makeup - Både til hverdag og festlige anledninger

Hvis du har hørt om Tromborg, så har du helt sikkert også hørt om Tromborgs fantastiske makeup. Få et flot makeup-look med de milde og lækre Tromborg produkter. Her finder du 4 vigtige produkter til at opnå et flot makeup-look med Tromborg: 

Tromborg mineral foundation

Et af Tromborgs mest populære makeup produkter er deres Tromborg mineral foundation. Den fungerer både som foundation, concealer og pudder i ét produkt. Den smelter ind i huden og efterlader den ensartet og med en flot glød. Tromborg mineral foundation findes i 6 forskellige farver. 

Tromborg øjenskygge

Om du er til naturlige farver, som passer til et hverdagslook, eller til mere mørke farver til en festlig anledning. Så har Tromborg øjenskygger, hvor du helt sikkert vil finde farver, som passer til dine ønsker. Tromborg øjenskygger er baseret på bagte mineraler, som gør dem fløjlsbløde og nemme at arbejde med. 

Tromborg mascara

For de fleste er en mascara uundværlig. Den fremhæver dine øjne og fuldender din øjenskygge. Tromborg mascara kommer i 2 varianter alt efter og du ønsker fyldige og buede vipper med masser af volume, eller mere naturlige vipper med masser af længde. 

Tromborg blush

De fleste fuldender deres makeup look med en blush, for at give kinderne et frisk look. Med en Tromborg Blush kan du fremhæve dine ansigtstræk og komme til at se sund og frisk ud. Tromborg blush findes i 4 nuancer, så du kan få den der passer bedst til din hudtone. 


Must have Tromborg produkter - Mild og effektiv hudpleje

Tromborg produkter er virkelig værd at prøve, hvis du ikke allerede er afhængig. Der bliver taget kærlig hånd om din hud med milde, økologiske og aktive ingredienser. Tromborg produkter kan bruges, selvom du har en tendens til hud, som er sart og følsom. 

Nedenunder finder du udvalgte Tromborg produkter til pleje af din hud, som er et must at prøve: 

Tromborg ansigtscreme

Tromborg Deluxe Face Cream er en creme, som du både kan bruge morgen og aften. Denne Tromborg ansigtscreme binder fugten i huden, og nedsætter overfølsomhedsreaktioner. Cremen absorberes hurtigt i huden, og efterlader din hud gennemfugtet og silkeblød. 

Tromborg bodylotion

Under Tromborg bodylotion finder du den fantastiske Tromborg Aroma Therapy Body Lotion. Konsistensen er som flødeskum og din hud bliver blød, som aldrig før. Denne Tromborg bodylotion virker cellefornyende og tilfører din hud fugt og elasticitet. 

Tromborg håndcreme

Som en del af Tromborgs kropspleje laver de også en fantastisk håndcreme. Tromborg Aroma Therapy Deluxe Herbal Hand Cream indeholder over 20 aktive planteekstrakter, selvfølgelig alle økologiske. Som hver især har plejende og nærende egenskaber. Denne fantastiske Tromborg håndcreme virker beskyttende og nærende til selv en sensitiv og sart hud.  

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.