Trontveit

19 Produkt(er)

Effektiv og naturlig hårpleje fra Trontveit - specielt udviklet til dig i Norden

Trontveit er et dansk firma, som i 2010 blev stiftet i et samarbejde mellem frisører, kosmetologer og andre eksperter, der ønskede at udvikle innovative produkter, som kunne bruges af professionelle frisører samt privatpersoner, der ønskede det bedste produkt på markedet. Trontveit eksporterer i dag til 9 europæiske lande - særligt til Skandinavien - men arbejder på at udvide salget til lande verden over. 

Firmaet går enormt højt op i kvalitet og benytter sig af de nyeste udviklingsteknologier samt innovative formularer, når de skaber deres fantastiske hårplejeprodukter. I dag har firmaet et bredt sortiment med et stort udvalg af produkter, som er tilpasset hvilket som helst behov, du kunne have. Produkterne anvendes af grønne og miljøbevidste frisører - derfor er en stor del af sortimentet godkendt til 'Grøn Salon'. 

Vores sortiment består af de to serier ATTITUDE Styling og Pure ATTITUDE, som forhandles lige her hos Med24.

Attitude Styling - milde men effektive stylingprodukter til alle hårtyper

Attitude Styling er en serie med rene og miljøvenlige produkter, som hjælper dig med at sætte dit hår, præcis som du ønsker. Hvert produkt er super virksomt og har en langvarig effekt- og holdbarhed, som holder din frisure på plads hele dagen. I sortimentet finder du blandet andet krøllecremer, uundværlige tørshampooer, nogle af de bedste hårvokse på markedet samt produkter, som er specielt udviklet til dig med blond/lyst hår. 

Pure Attitude - miljøvenlige og naturlige produkter til alle

Pure Attitude er en serie med hårplejeprodukter, herunder shampoo, balsam og hårmasker, som er udviklet med miljøet og klimaet i tankerne. Alle produkterne er baseret primært på ingredienser hentet direkte fra naturen, og de indeholder ingen uønskede kemiske stoffer såsom allergene parfumer, parabener eller SLS/SLES. 

I sortimentet finder du blandt andet produkter til ødelagt, tørt, trist og farvet hår, hvorved det enkelte produkt er tilpasset dine behov, for at hjælpe dig med at opnå et skønt og sundt hår. Produkterne kommer i rejsestørrelser samt i store varianter, som er bedre for miljøet, idet du får mere produkt indeholdt i mindre emballage. 

Hvorfor vælge et produkt fra Trontveit?

Trontveit udvikler deres produkter med både forbrugeren og miljøet i tankerne. Firmaet har stor fokus på kundetilfredshed, og gør en stor indsats for, at du får det bedste og mest effektive produkt muligt. Desuden er hårplejeprodukterne produceret således at de sætter mindst muligt aftryk på klimaet, som muligt, så vi kan passe godt på vores alle sammens natur. 

Produktfordele: 

  • Alle produkter er Cruelty Free
  • En stor del af produkterne er Vegan
  • Uden allergene parfumer
  • En stor del er parabenfri
  • Dansk producerede
  • Indeholdt i bæredygtig emballage af genbrugsplast

Se vores store udvalg af nordiske hårplejeprodukter fra Trontveit her hos Med24.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.